1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

S.oliver Napszemüveg

7termék 17
7termék 17

Az s.Oliver divatmárkát 1969-ben alapították a németországi Würzburg városában. Az alapító, Bernd Freier, kedvenc regényének hőse után nevezte el a márkát. Kezdetben Sir Oliver néven futott, majd 1978-ban váltottak az s.Oliver névre. A számos európai országban sikert aratott, rottendorfi központú vállalat célja, hogy az év minden szakában jelen legyen a női és férfi ruházataival, beleértve a cipőket és divat kiegészítőket, az összes korosztály számára elérhető áron.

A modern és letisztult formák, valamint a kiváló műanyag és fém alapanyagokból álló s.Oliver napszemüvegek stílust teremtenek a hétköznapokban!Felkeltette az érdeklődésed ez a márka? Akkor remek hírünk van számodra: kínálatunkban szereplő rengeteg márka között helyet foglal s.Oliver is!

A tökéletes napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. Ha pedig emellett még stílusunkhoz és arcformánkhoz is illik napszemüveg, akkor igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell, valamint kétségkívül öltözteti az embert. Az s.Oliver napszemüvegei ezeknek mind megfelelnek, így válogassunk közöttük bátran! Azonban, aki tudatosan vásárol napszemüveget, szem előtt tartja azt is, hogy nem csupán nyárra vásárol; a többi évszakban ugyanúgy szükségünk lehet rá!

Ezért árt, ha átgondoljuk, milyen ruhák lapulnak a szekrényben és ezekhez mérten kiválasztani a hozzájuk passzoló napszemüveg modellt. Ne aggódj, ha valami hiányzik a teljes szetthez, webáruházunkban még most beszerezheted! Ha a téli fagyokra gondolunk és a jégkorcsolyázásra, akkor tudjuk, hogy sokszor hunyorognunk kell a jégről visszaverődő napsugaraktól, ezért napszemüvegünk mindenképpen jó, ha velünk tart - természetesen a hozzá illő női kabát kíséretében! Ősszel igen bosszantó lehet, amikor reggel már süt a nap, de még hűvös van - ilyenkor a legjobb, ha napszemüvegünkhöz csinos női sálat is viselünk! Tavasszal pedig lassan előkerülnek a sikkes női ruha variációk is, amelyeket természetesen kínálatunkban is megtalálsz!

Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex s.Oliver napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 190 Ft - 18 762 Ft
Szín