1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Mancs Őrjárat

38termék 138
38termék 138

A Mancs őrjárat termékek kifogyhatatlan tárháza

 

A Mancs őrjárat egy 2013-ban indult, számítógép által készített animációs, akcióban dús kalandsorozat, amely az első epizód óta nagy sikerrel köti le a legifjabb korosztály figyelmét. Mint megannyi sikeres mese esetében, a Mancs őrjáratnál sem váratott sokat a szereplők képével ellátott termékek megjelenése. A trendmaker.hu kifogyhatatlan kínálata minden gyermek kívánságát valóra váltja, legyen az ruházat, plüss, hátizsák vagy akár valamilyen játék.

 

Ha valaki nem ismerné Mancs őrjáratát

Az amerikai és kanadai koprodukcióban készülő animációs mesefilm főszereplője hat, különleges képességgel felvértezett kutyus, valamint a zseniális technikai érzékkel rendelkező vezetőjük, a 10 éves Ryder. A mesesorozat a Guru Studio, a Spin Master Entertainment, a TVOKids és a Nickelodeon Productions közös munkájának gyümölcseként látott napvilágot.  Az egyes részek játékideje 22 perc, ezalatt oldja meg Ryder és csapata az eleinte megoldhatatlannak tűnő problémákat. Természetesen a főhősöknek hála mindig megmenekül Adventure Bay teljes lakossága. A mese valamennyi karaktere pozitív példát mutat a lurkóknak. Chasen, a legkiválóbb szimatú rendőrkutya, Marshall, a félelmet messziről sem ismerő tűzoltó, a környezetet tudatosan óvó Rocky, a vízimentő labrador Zuma, a buldog, Rubble, aki a valaha élt legnagyobb építész, valamint a helikopteréről mindent szemmel tartó Skye úgy tanítják az apróságokat, hogy ők észre sem veszik azt. Minden szereplő erős karakterrel rendelkezik, mégis ügyesen összedolgoznak, ezzel is bemutatva, hogy az életben előforduló nehézségek leküzdésében mennyire nagy segítség lehet a csapatmunka. A Ryder által készített technikai kütyük minden bajra megoldást jelentenek, legyen szó sziklaszélén rekedt vonatutasokról vagy egy fa tetején síró cicáról. Azért persze legyen akármekkora is a feladat, Rydernek és négylábú csapatának mindig jut ideje egy kis játékra és nevetésre.

 

Póló vagy táska? Itt minden van!

Ahogy a bevezetőben már említettük, a mese hatalmas sikernek bizonyult, így szinte magától értendően megjelentek a Mancs őrjárathoz kapcsolódó, gyermekeknek készült termékek, amelyek könnyen beszerezhetők a trendmaker.hu oldaláról. Sokszor nehézségekbe ütközik az esti fürdetés? Biztos egyszerűbb lesz a szülő feladata, ha a gyermeket egy Mancs őrjárat-logós törölköző várja a kádból kilépve. A reggeli kakaó elfogyasztását is játékos élménnyé fogja varázsolni a Rocky vidám képével díszített bögre és valószínű, hogy az elalvás néha nehézkes metódusát is segíti egy olyan párna, amin Ryder és a barátságos négylábúak „falkája” őrzi a gyermekek álmát.