Új jelszó kérése

Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Ékszer

 Főoldal >Ékszer


Napjainkban teljesen megszokott dolog, hogy a legtöbb ember nyakláncot, karkötőt, fülbevalót, gyűrűt, esetleg más ékszert visel.Ezekkel a kiegészítőkkel ugyanis nem csupán öltözékünket dobhatjuk fel, de csinosabbnak és magabiztosabbnak is érezzük magunkat tőlük.

A különféle ékszerek viselése egészen az ókorra nyúlik vissza. Kezdetben az ősemberek a levadászott állatok csontjaiból és fogakból készítettek ékszereket, úgy hitték, ezek megvédik őket a gonosz szellemektől. Később minden országban meg volt határozva, hogy ki milyen alapanyagból készült ékszert viselhetett. A nemesfémek mellett gyakori alapanyagnak számított az üveg, kagyló, gyöngy és a bronz is. A legközkedveltebb alapanyag már az ókorban is az arany volt. Később, a középkorban a nemesfémek kerültek előtérbe, melyeket leginkább drágakövekkel díszítettek. A 18. századra a mindennapos viselet elengedhetetlen részét képezték az ékszerek.

Ma már csaknem mindenféle anyagból, motívumból és színből válogathatunk, saját ízlésünknek és személyiségünknek megfelelően.Webáruházunk divatos, minőségi és márkás ékszereket kínál hatalmas választékban és kedvező áron!

Webáruház készítés