Új jelszó kérése

Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Női Óra

Főoldal >Női Óra

A nők másfél évszázadig irigykedve nézték a férfiak finom, hordozható időmérőit, a 18-19. század nehéz zsebóráit a hölgyek nehezen tudták volna ruhájukba rejteni. Sokáig tartott, amíg az órát ők is magukkal hordhatták. Bár az első női karórákat a 20. század elején gyártották, a férfiak körében ez az óratípus csak később terjedt el, a nők körében szinte azonnal kelendő divatcikk lett.

A férfi- és a női karóra-divat egyszerre fejlődött. A fém-szíjas férfi karóráknak ma méltó társai a kecses, strassz-kővel, vésettel díszített darabok. A klasszikus, bőrszíjas modellek ma nem számítanak férfiasnak, hiszen a kecses formák a női csuklóra remekül illenek. A női sportórák színesek, játékosak, megbízható eszközök a hét-köznapokban. A színes és praktikus daraboktól az elegáns ékszerórákig, minden igényre megoldást kínál a trendmaker.huA nők csaknem másfél évszázadik csupán irigykedve nézhették a férfiak finom, hordozható időmérőit. A 18-19. század nehéz zsebóráit a hölgyek még nehezen tudták volna elrejteni a ruháikban, így sokáig kellett várni arra, hogy az apró kis műszert ők is minden nap magukkal hordhassák.

Az első női karórák a 20. század elején születtek meg - a férfiak körében ez az óratípus jóval később terjedt el. A női körökben a karóra azonnal kelendő divatcikké vált. Viselői végre egyenrangúnak érezhették magukat a férfiakkal.

A férfi és női karóradivat végül fej-fej mellett fejlődött: a fém szíjas férfi karóráknak ma már méltó társai a kecsesebb, strassz kővel, vésettel díszített darabok. A klasszikus bőrszíjas modellek sem férfiasak többé: a színes, kecses formák bármelyiknői csuklóra illenek. A női sportórák színesek, játékosak, megbízható kísérői az aktív hétköznapoknak. A színes és praktikus daraboktól az elegáns ékszerórákig bármelyik megtalálható a trendmaker.hu széles kínálatában.

Webáruház készítés