1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Seiko Férfi Óra

24termék 124
24termék 124

Japán műalkotás – ezt jelenti a Seiko férfi óra


A világ egyik legelismertebb óragyártó cége a japán Seiko, amelynek történelme 1881-ig nyúlik vissza. Az óráik szerkezete tartós, kivitelük strapabíró, nem véletlen, hogy több kiváló minőségű modellt is találsz webáruházunkban. Csak győzz választani!


Kicsi, vékony, könnyű
„Kicsi, vékony, könnyű, kevesebb energiafogyasztás” – ez a világ egyik legelismertebb óragyártó cége, a japán Seiko jelmondata. A világpiac jelentős szereplője a vállalat, amely hazájában az óragyártás úttörője volt, és az a mai napig. Hihetetlen, de 1881-ig nyúlik vissza a cég története, akkor alapította ugyanis Tokióban órajavító műhelyét Hattori Kintaro. Ekkor még csak a többi márka javítása volt terítéken, 1892-ben azonban elkészítette első saját óráját, hogy aztán a brand neve egy évszázad elteltével is fennmaradjon. A Seiko Watch Corporation megnevezés együtt jár a minőséggel ebben az iparágban, a férfi karórák között ezt több komoly elismerés és rangos díj igazolja.


A legnépszerűbb Seiko férfi órák? Több is van!
A Seiko Astron például GPS-vevőjével a műholdakról veszi a jelet, így mind a harminckilenc időzónában az atomóra pontosságával mutatja az időt. A Seiko Chronograph elnevezése a chronometerből származik, ami a pontosságra vonatkozó szabvány megnevezése. A vállalat stopperes óráiban minden funkciónak külön meghajtómotorja van, ezért a stopper anélkül használható, hogy a pontos idő jelzése megállna. A Seiko Prospex kollekciója néhány éve került a kínálatba, de hamar az egyik legnépszerűbbé vált, ennek köszönhetően megkapta a Seiko egyedülálló GPS Solar szerkezetét. Az új Seiko Presage kollekciója széles tartományt ölel fel, magába foglalva hatvan modellt, valamint a márka mechanikai kalibereinek teljes választékát. Szintén tetszetős a Seiko Kinetic, amely egyedi fejlesztéseket ad az óra tulajdonosainak – már több mint harminc éve, az 1986-os bázeli órakiállításon mutatta be a vállalat az első ilyen óra prototípusát. A kínálat tehát bőséges, lehet válogatni!


A stílusos Seiko férfi karórához remekül passzol egy vagány napszemüveg vagy egy megnyerő férfi ing. Kombináld bármilyen kiegészítővel, amivel csak kedved tartja! Külső megjelenésünk a belsőnket tükrözi, azt, hogy milyenek is vagyunk valójában! Böngéssz a Fossil férfi óra a Lucien Piccard férfi óra kollekciók minőségi darabjai között is és válaszd ki az új kedvencedet! Légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
104 900 Ft - 1 279 900 Ft
Szín