1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Nike Napszemüveg

267termék 199
267termék 199

Rengeteg sportmárka foglalkozik napszemüvegekkel is, ám sokan elkövetik a hibát, hogy a kollekció tervezése közben funkció mellett háttérbe szorul a dizájn. Szerencsére több olyan brand is van, akik nem sajnálják az időt arra, hogy napszemüvegeik a megfelelő védelem és praktikum mellett mutatósak is legyenek. Ilyen márka a Nike is, amely mindig is híres volt a megjelenés és a kényelem hatékony ötvözéséről, ezzel fenntartva töretlen népszerűségét a 60-as évek óta. Legyen szó cipőkről, sportfelszerelésről, öltözetről vagy kiegészítőkről, a Nike termékei már messziről felismerhetőek.

Ha napszemüvegről van szó, a Nike nem ismer lehetetlent abban, hogy olyan terméket állítson elő, amely egyszerre ideális sportolók számára, valamint mindennapi viselésre is. A logóban mutatkozó jellegzetes pipa egyet jelent a kiválósággal, így biztosak lehetünk benne, hogy ha Nike napszemüveget választunk, nem kell aggódnunk a minőség miatt sem. Sportos, körben hajlított formák, színes tükrös lencsék és stabil tartás jellemzi a sportolók számára javasolt darabokat, de azoknak sem kell aggódnia, akik inkább divat szempontból keresik ezeket a szemüvegeket: klasszikus és modern stílusú női, férfi és unisex divat napszemüvegek is bőséggel képviseltetik magukat a Nike napszemüveg kollekciójában.

Sportolóknak jó hírünk van: rengeteg edzőcipő és szabadidőruha található a Trendmaker webáruházában, így egyszerű a Nike napszemüvegekhez összeválogatni a sportszettet. Azok számára pedig, akik sport helyett a kikapcsolódás szerelmesei, ajánljuk női fürdőruha vagy férfi fürdőruha kínálatunkat, amelyek bátran kombinálhatnak a divatos Nike napszemüvegekkel is. Utcai viselethez hölgyeknek izgalmas választás lehet az ilyen féle divatos napszemüvegekhez egy csinos női tunika vagy overál, de a férfiak számára is több stílusos megoldás áll lehetőségükre, amellyel kitűnhetnek a tömegből.

Az ideális napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. A stílusunkhoz és arcformánkhoz illő napszemüveg kétségkívül öltöztet. Igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell. Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex Nike napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
19 900 Ft - 37 900 Ft
Szín
Gyártó