1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Real Madrid

15termék 115
15termék 115

Ezek most a legmenőbb Real Madrid cuccok

A gyenge szezonkezdet ellenére a Real Madrid focicsapata összekapta magát, és továbbra is rendkívül népszerű a szurkolók körében. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a királyi gárdával kapcsolatos holmik széles választéka és a változatlanul kiváló forgalom, amit generálnak. Mutatjuk, melyek most a legtrendibb cuccaink!


Gumicsizma, sapka, pizsama: öltözz lila-fehérbe!


A nem túl erős eddigi szezonja ellenére a Real Madrid továbbra is a világ egyik legnépszerűbb focicsapata. Kínálatunk azoknak szól, akik büszkén viselnek és hordanak magukkal mindent, ami a királyi gárdára emlékezteti őket. A leginkább gyerekeknek készült holmik között öröm már csak a válogatás is. Az egyik legnépszerűbb termék nem meglepő módon a Real Madrid gyerek mez, ebben még jobban megy majd az edzés, pontosabban sikerülnek a passzok, látványosabbak a cselek, hatékonyabbak a szerelések. A Rel Madrid melegítő felnőtt verzióban is elérhető, így otthon is egységesen rajongónak öltözhet a család apraja-nagyja. A ruházat mindig meghatározó egy szurkoló életében, legyen szó otthoni környezetről, utcai viseletről, vagy éppen meccsnapról. Éppen ezért nem hiányozhat a készletből a pizsama, ami valódi, lila-fehér álmokat eredményez az éjjel. Egy esős napon sajnos nem focicipőre van szükség, ilyenkor a legjobb megoldás az utcán a gumicsizma. Ha ezen még egy Real-címer is van, akkor egy valódi drukker igazából várja is az esőt, hogy minél előbb felvehesse ezt a királyi lábbelit. A sapka pedig valójában bármikor viselhető ruhadarab, a lényeg, hogy megmutassuk kedvenc csapatunk iránti elkötelezettségünket a világnak.


További Real Madrid cuccok

ával mindig lehet kritizálni a csapatot meccs után, ilyen a foci. De az igazi rajongónak egy-két nehezebb év miatt sem szabad, hogy elpártoljon kedvenceitől. A csapat egyik legnépszerűbb játékosa hosszú évek óta Sergio Ramos. A kiváló hátvéd nemcsak remek szereléseivel, hanem fontos góljaival is a Real Madrid sikereinek egyik kovácsa volt mindig. Nem véletlen, hogy az ő nevét ábrázoló Real Madrid gyerek mez az egyik legnépszerűbb lila-fehér termékünk. Ha a spanyol védőnek hiányozna a készletéből a nálunk kapható Real Madrid karóra, akkor bizonyára beszerezne magának egyet, amint meglátja a királyi időmérőnket. Üzletünkben valamennyi óra kimagasló színvonalú, így otthona minden olyan pontjára szerelhet lila-fehér időmérőt, ahol szükséges. Népszerű termékünk még a real madridos táska, amely nemcsak azért praktikus, mert szinte minden nálunk kapható királyi gárdás terméket bele lehet pakolni, hanem mert iszonyúan jól is néz ki.