1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Tommy Hilfiger Női Óra

65termék 165
65termék 165

Az amerikai hagyományokkal rendelkező nemzetközi márka, a Tommy Hilfiger a stílus univerzális nyelvén kommunikál. Időtálló klasszikusai már több mint huszonöt éve az amerikai divat meghatározó szereplői. A márka karórái elengedhetetlen kiegészítői a férfi ruhatárnak. Klasszikus design-jai a modern technológiával ötvözve időtálló időmérőket ígérnek. Termékei olyan anyagokból készülnek, mint a rozsdamentes acél, a fém, a szilikon, a bőr vagy az IP bevonat, melyet a színek és a díszítések tesznek igazán tökéletessé.


Az Tommy Hilfiger női óra kollekció minden, ami a nőiességről eszünkbe juthat: finom vonalak, ízléses díszítés, letisztult színek, kifinomult stílus. Az Tommy Hilfiger női óra viselője mindenképpen ehhez kell tartsa magát, amikor az outfit összeállítására kerül a sor, hiszen az ilyen elegáns darabokhoz hasonlóan elegáns öltözet dukál, különben könnyen felborulhat az egyensúly a megjelenésünk tekintetében. Válasszunk hozzá passzoló ékszert vagy egyéb kiegészítőt, például egy csinos női sálat, amely felteheti a koronát az outfitünkre! Természetesen ezek a karórák elegánsabb alkalmakon is megállja a helyét, így bátran viseljük akár estélyi ruha mellé is! Fő a magabiztosság! Bármilyen öltözet, kiegészítő kísér minket, mindig viseljük őket maximális önbizalommal, hiszen a megjelenés nem csupán ruhák, smink és tökéletes frizurát jelent, hanem a kiállásunkból is! Ha emellé egy kis extra figyelmet is szeretnénk, akkor dobjuk fel jelenlétünket pár fújás minőségi parfümmel a maximális hatás kedvéért!


Érdekesség, hogy azelső női karórák a 20. század elején születtek meg - a férfiak körében ez az óratípus jóval később terjedt el. A női körökben a karóra azonnal kelendő divatcikké vált. Viselői végre egyenrangúnak érezhették magukat a férfiakkal. A férfi és női karóradivat végül fej-fej mellett fejlődött: a fém szíjas férfi karóráknak ma már méltó társai a kecsesebb, strassz kővel, vésettel díszített darabok. A klasszikus bőrszíjas modellek sem férfiasak többé: a színes, kecses formák bármelyik női csuklóra illenek. A női sportórák színesek, játékosak, megbízható kísérői az aktív hétköznapoknak. A színes és praktikus daraboktól az elegáns ékszerórákig bármelyik megtalálható a trendmaker.hu széles kínálatában.


Fedezd fel a Tommy Hilfiger napszemüveg és Tommy Hilfiger táska kínálatunkat is!

Szűrés
Ár
 (Ft)
33 900 Ft - 82 900 Ft
Szín