Szűrés

Gyártó
Szín

Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Fizetési megoldások

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Calvin Klein Napszemüveg

Főoldal >Napszemüveg >Calvin Klein Napszemüveg

Sorrend:

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

A jól ismert CK monogramos divatcég megálmodója és alapítója Calvin Richard Klein néven született az amerikai Bronxban. Az Industrial Art Középiskolába járt, majd beiratkozott az egyetemre, a New York's Fashion Institute of Technology-ra, de tanulmányait soha nem fejezte be. 5 évig készített a helyi butikoknak terveket. A márka elődjét 1968-ban alapította, a Calvin Klein Limitedet, amely egy kabátbolt volt New Yorkban. Ezt követően, 1986-ban hozta létre a Calvin Kelin nevet viselő céget, ahol eleinte kizárólag csak ruhaneműket gyártottak. A vállalat első farmer kollekciója hatalmas sikert ért el a divat világában, ekkor figyeltek fel igazán a márkára.

A Calvin Klein az egyik legismertebb amerikai divatcég már nem csak ruhaneműket állít elő, hanem ékszereket, napszemüvegeket, illetve parfümöket is forgalmaz. A Calvin Klein tervezésű ruhadarabokra vagy egyéb kiegészítőkre a letisztult vonalvezetés és az elegancia jellemző. Rendkívül egyszerű, határozott és elegáns szabásmintáival, legtöbbször visszafogott színű ruháival kijelenthető, hogy forradalmat idézett elő a divatvilágban. Minimalista stílusa egyre népszerűbb lett a városi üzletemberek és üzletasszonyok körében, akik rádöbbentek, hogy a stílus az egyszerűségben, nem pedig a hivalkodásban rejlik. A Calvin Klein napjaink egyik legnépszerűbb divatmárkájává nőtte ki magát, amely rengeteg rajongót és állandó vásárlót tudhat magáénak.

Több fontos szempontnak is meg kell felelnie az ideális napszemüvegnek, a Calvin Klein modelljeink minden kritériumnak megfelelnek, mutatjuk, hogy melyek is ezek. A Calvin Klein napszemüvegek biztonságosan óvják szemünket a nap UV sugarainak káros hatásaitól és közben stílusos megjelenést kölcsönöznek. Viseletük kényelmes, letisztult formatervezésük pedig minden alkalomra tökéletes választássá teszi ezeket a darabokat. Egy jó napszemüveg kétségkívül öltöztet, éppen ezért fontos, hogy megtaláljuk az arcformánkhoz leginkább illő modellt. Válaszd ki kedvenc Calvin Klein napszemüvegedet és légy te is Trendmaker! Fedezd fel széles kínálatunkban a Ray-ban napszemüvegeket és a Gant napszemüvegeket is! A divatos napszemüveg elengedhetetlen eleme megjelenésünknek, de a hozzá illő táskával és ékszerrel külsőnket még inkább feldobhatjuk! Folyamatos kedvezményeket biztosítunk termékeinkre, célunk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.