1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Adidas Férfi Óra

31termék 131
31termék 131

Az Adidas német sportszergyártó cégcsoport, amelyhez az Adidas mellett a Reebok és a Taylormade márka tartozik. A cég székhelye alapítása óta a németországi Herzogenaurach. A vállalkozás 1989 óta részvénytársasági formában működik, a tőzsdére 1995-ben vezették be. 2006 májusa óta a cég hivatalos neve Adidas AG.

A vállalkozást az első világháború után a két Dassler fivér, Adolf és Rudolf alapította, 1920-ban kezdtek el a szűkös időkben fellelhető anyagokból sportcipőket készíteni. A két testvér közül Adolf volt a feltaláló és újító, míg Rudolf a kereskedői vénával megáldott. Az alapötlet az volt, hogy minden egyes sportágnak más és más jellegű cipőre van szüksége. A kezdeti próbálkozások után a két testvér Herzogenaurachban megalapította „Gebrüder Dassler” (Dassler-testvérek) néven a családi vállalkozást. Adolf folyamatosan jelen volt a sporteseményeken és szoros kapcsolatban állt a sportolókkal is, hogy minél jobban megismerhesse az igényeiket. Már a '20-as évek közepétől kísérleteztek a stoplis cipőkkel. Először az 1928-as amszterdami olimpián viseltek a sportolók Dassler-cipőket.

A világhírű Adidas márka már nem csupán ruházati termékeket és cipőket, hanem parfümöket, kiegészítőket és karórákat is gyárt. Az Adidas karórák minőségükről ismertek, remekül kombinálhatjuk őket egy laza férfi pólóval vagy egy stílusos férfi nadrággal.

Milyen karórát válasszunk?
A tökéletes karóra praktikus és stílusos. Nem könnyű feladat megszerezni az alkalomhoz és személyiségünkhöz is leginkább illő darabot. A folyton változó divat miatt elveszhetünk a trendek és fazonok kavargó világában. Adidas karóráink minőségi modelljei között legyen szó mechanikus vagy automata szerkezetről, sportos vagy elegáns darabról, itt biztosan megtalálod az ideális kiegészítőt! Fedezd fel sokrétű, kedvezményes kínálatunkat, böngéssz a világmárkák közt és válaszd ki a megfelelő modellt! Légy megnyerő és magabiztos! Találd meg Te is az igazit!
A márka karórái nem csak öltöztetnek, de viselőjük személyiségét is kitűnően tükrözik.

Válaszd ki az Adidas kollekciójából a leginkább hozzád illőt, legyen az egy klasszikus vagy akár egy extravagáns darab. Viseld büszkén a minőséget képviselő órákat!

Vess egy pillantást a Hugo Boss férfi óra és a Pierre Cardin férfi óra kollekciók minőségi darabjaira is!

Szűrés
Ár
 (Ft)
24 900 Ft - 73 900 Ft
Szín