Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Fizetési megoldások

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Napszemüveg

Főoldal >Napszemüveg


Napszemüveg, a tavasz valódi hírnöke

Bár ezen a télen elég sokszor szükség volt rá, a napszemüveg állandósulása valójában mégis csak a tavasz csalhatatlan jele. Nem mindegy azonban, milyen viselsz, mert az nem elég, ha divatos a darab, amit választottál. Több fontos szempontnak is meg kell felelnie egy megfelelő napszemüvegnek. Mutatjuk, hogy melyek ezek.

Polárszűrő és UV védelem

Lássuk, minek kell megfelelnie egy napszemüvegnek, ami nem csak divatos, de hasznos is. A jó napszemüveg legfontosabb funkciója ugyanis a szemünk egészségének megóvása. A káros sugarak a veszélyesek, ezeket teljes mértékben meg kell, hogy szűrje.  Az UV védelem mellett fontos, hogy csökkentse a szembe érkező fényt, miközben egyenletesen megszűri a színeket is. Ha speciális esetről van szó, akár ki kell tudnia emelnie bizonyos színeket is, ezzel rásegítve a kontrasztra. Mindezek mellett fontos, hogy optikailag is megfelelő legyen, valamint, hogy ne torzítson és ne legyen prizmás hatása. Ha pedig olyan szemüveget találtál, amiben nincs polárszűrő, akkor azt javasoljuk, hogy keress tovább. Hiszen a polárszárűrős lencsék kizárják a visszaverődő fényt, így biztosan nem károsodik a szemed. A vakító fény, az állandó UV-sugárzás egyébként lassú és csendes gonosztevők.  A károsodást a szemedben nem azonnal érzed, évek alatt roncsolja a látásodat, ha nem viselsz megfelelő napszemüveget. Ezért arra kérünk, ne csak a látvány, hanem a funkció is játsszon szerepet a választásodnál.

Márkás napszemüvegek webáruházunkban

Ha ezek a funkciók rendben vannak, utána beszélhetünk arról, hogy milyen divatos modellek léteznek a piacon. Mindegy, hogy a retrót, a sportos vagy az elegáns stílust kedveled, esetleg a legújabb, márkás darabok vonzanak, nézz alaposan körül, hogy jó döntést tudj hozni.  A tavasz, és a reméljük minél előbb beköszöntő nyár elképzelhetetlen egy divatos napszemüveg nélkül.  Itt van például a Police, ami férfiaknak és nőknek is egyaránt divatos darabokat kínál. Tavasszal hihetetlen akciókkal jelentkezik ez a márka, ezt honlapunkon követheted is. A Furla női napszemüveg kifejezetten a hölgyek kedvét keresi webáruházunkban. Ez a márka azért igen népszerű, mert mindig követi az olasz divatot, letisztult, egyértelmű formák jellemzik. Ezek az eklektikus napszemüvegek tökéletes választást jelentenek tavasszal.  A Carrera az unisex napszemüvegek nagykövete. A márkás férfi napszemüveg és annak női megfelelője is megtalálható kínálatában, de számos olyan modellt találunk náluk, amely mindkét nem számára tökéletes választás. Megbízható, igényes darabok, sokáig óvják majd szemedet a naptól és teszik tökéletessé a szettedet.