Új jelszó kérése

Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Napszemüveg

Főoldal >Napszemüveg


A napszemüveg Néró császárt juttatja eszünkbe, aki zöld színű smaragdot tartott a szeme elé, ha a Napba nézett. csak jóval később jelentek meg a kalapokra erősített, színes üveglapok. A napszemüveg nemrég nyerte el mai formáját, vált hasznossá, divatossá. Alkotója Roger Bacon angol ferences-rendi szerzetes vot, 1280-ban az ő tanácsára készítettek először szem elé helyezhető, már látáshibákat is korrigáló védőlencséket.

A jó napszemüveg nem csupán árnyékot ad és szűri a fényt, de a szemünk egészségét is óvja. Az UV szűrő ma már alapkövetelmény, de a különböző alakú, színű és akár dioptriás lencsék mechanikai védelmet kínálnak és segítenek, hogy a legragyogóbb napon is pontosan tudjunk tájékozódni.

Természetesen a divat sem utolsó szempont: webáruházunkban a sportos modellektől kezdve a retro formákon át  finom és nőies szemüvegekig széles választékkal várunk minden vásárlót. Szemüvegeink márkás, megbízható, igényes darabok, amelyek hosszú évekig hűséges társai lehetnek a mindennapoknak, vagy kiegészítői egy-egy menő szettnek.