1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Gant Férfi Ruházat Outlet

1024termék 199
1024termék 199

Ha sportos elegancia, akkor Gant férfi ruházat

 

Amennyiben röviden szeretnénk összefoglalni a Gant márka históriáját, elég lenne annyit mondanunk, hogy a megvalósult amerikai álom. A történet azonban sokkal érdekesebb annál, mint hogy néhány szóval elintézzük. Lássuk, hogyan hódította meg a Gant márka az Egyesült Államok után egész Európát is.

 

Családi vállalkozás, majd világsiker

1907-et írtunk, amikor az ukrán Miropolból származó Berl Gantmacher Rotterdam érintésével megérkezett New Yorkba. Az ekkor még csak 17 éves fiatalember nem csak álmokkal, hanem hatalmas tenni akarással is felvértezve lépett be a Nagy Alma körforgásába. Érkezése után azonnal beiratkozott esti tagozaton a Columbia Egyetem gyógyszerészeti karára. Mivel ezt nem tudta volna finanszírozni, munkába állt, és napközben a városi ruhagyárban dolgozott, mint gallérvarró. Ennek a munkának nem csak jövőbeli sikereit köszönhette, hiszen itt ismerte meg későbbi feleségét is. Az ifjú pár úgy döntött, hogy saját vállalkozásba kezdenek, így hamarosan már alvállalkozóként ingek varrásával keresték kenyerüket. A minőségi munka hamar meghozta az eredményt, egyre több megrendelést kellett teljesíteniük. A vásárlók választását megkönnyítendő, történetünk főhőse egy gyémántformába foglalt G betűvel kezdte ellátni a manufaktúrájában készült ingeket. Ezzel akarva, vagy akaratlanul megalapozta egy sikermárka történetét. Gantmacher leginkább fiai ösztönzésére megalapította a Gant Inc. céget, ami ezután azonnal átköltözött az akkori amerikai textilgyártás központjának számító New Havenbe.

 

Minőség és design – ez a Gant márka

A márka hamar komoly felvásárlóközegre tett szert, így a számos ing mellett minőségi kabát, pulóver és nadrág készítése is a profil részévé vált. A termékekben közös, hogy minden elkészült darabot az eredeti elképzelést sikerre vivő inspiráció, azaz a kiválóságra törekvés hatja át. A Gant cég, miután New Havenbe költözött, szoros kapcsolatba került a tengerrel és a tengerek partján tapasztalható életérzéssel. Ezen örökség szellemében a cég elindította az óceánok megőrzését elősegítő, Gant Beacons elnevezésű projektjét. A 2018-as kollekcióban Tech Prep technológiájú ingek is készülnek, amelyek olyan újrahasznosított műanyagot is tartalmaznak, amit a tengerből halásztak ki. A cég ezzel szeretné a külvilág felé is azt kommunikálni, hogy elkötelezett híve a fenntarthatóságon alapuló termelésnek. Napjainkra a Gant férfi ruházat mellett a cég által tervezett gyermek és női ruhák, cipők, órák vagy Gant napszemüvegek is a prémiumkategóriájú minőséget képviselik. Sokatmondó adat, hogy a márka jelenleg 70 országban rendelkezik saját üzlettel.

Szűrés
Ár
 (Ft)
897 Ft - 92 900 Ft
Szín
Gyártó
Méret