1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Esprit Napszemüveg

10termék 110
10termék 110

Rengeteg nagy múlttal rendelkező divatmárka létezik a piacon, de kevés olyan, amelynek története felér egy romantikus film cselekményével. Az Espirit ennek a történetnek köszönheti a mai napig burjánzó sikerét. Egy furgonnal utazó, életvidám nő felvesz egy stoppost, aki egy kalandvágyó, kreatív szemléletű férfi - három hónap múlva már férj és feleség, ahogyan a sors diktálta nekik! Alig öt év múlva pedig megalkották a divatvilágot megreformáló Espirit márkát, amely a mai napig töretlen népszerűségnek örvend.

Történetük és életszemléletük remekül megmutatkozik az általuk megálmodott darabokon is, amelyek nem csak a különböző korok divatjait ötvözik, de bátran játszanak a színek és formák világával is, így megalkotva az örökké divatos, letisztult de mégis izgalmas stílusú napszemüvegeket. Napszemüvegeik minden korosztály számára tökéletesek, hiszen úgy találták ki őket, hogy bárki megtalálhassa közöttük a hozzájuk legjobban illő darabot. A női vonalnál leginkább a színek dominálnak, nem csak lencsék, de keretek esetében is, így akár több darab is kombinálható különböző színű ruhákkal. Férfiak számára a pedig a letisztult, egyszerű, de mégis markáns stílus biztosítja, hogy megtalálják a legjobban hozzájuk passzoló szemüveget anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük.

Az Espirit női óra kínálata is meghatározó a piacon, amelyek remekül kiegészítik a napszemüvegeket azok számára, akik egységes és mindig stílusos szettet szeretnének képviselni a mindennapokban. Férfiak számára is bőven kínál lehetőséget az Espirit férfi óra kollekciójával, amelyek rendkívül jól hozzák a férfias, markáns vonalat, amely minden stílushoz és öltözethez illeszkedik, miközben minőségét hosszú évekig megtartja, amely nem meglepő, hiszen ez a márka méltán híres a tartós minőségéről! Nagy előnye ennek a márkának, hogy darabjai rengeteg más ruházattal és kiegészítővel is tökéletes összhangot tud alkotni, így akár nők esetében egy kissé eltérő stílusú táska vagy ékszer társaságában is egységes megjelenést biztosít, a férfiak pedig bátran kombinálhatják különböző zakó és nyakkendő kombinációkkal is.

A tökéletes napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. A stílusunkhoz és arcformánkhoz illő napszemüveg kétségkívül öltöztet. Igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell. Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex Esprit napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!