Szűrés

Gyártó
Szín
Méret

Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Fizetési megoldások

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Polaroid Napszemüveg

Főoldal >Napszemüveg >Polaroid Napszemüveg

Sorrend:
Sorrend:

Dr. Edwin Land, a Polaroid márka alapítója alkotta meg az első polarizált napszemüveget 1929-ben. A Polaroid napszemüvegeket azóta is csak és kizárólag polarizált lencsékkel gyártják. A Polaroid a világ egyik vezető polarizált lencsés technológiájú vállalata, és egyben világszerte az egyik legnépszerűbb és legelismertebb napszemüveg márkája. A napszemüvegek egyedi technológiával készülnek, Thermofusion eljárással megfelelő hőmérsékleti körülmények között préselik, biztosítva ezzel az elérhető legjobb látásélességet.

Kétségtelen, hogy a Polaroid az innováció, a technológia és a formatervezés területén élen jár. A márka a környezettudatosság jegyében olyan megújuló erőforrások felhasználásával készíti lencséit, mint a pamut és fa-cellulóz. A Polaroid napszemüvegek környezetbarát választást képviselnek. A márka termékei nem csak a napból érkező fényt szűrik, hanem a tört a fényt is, amivel teljes mértékben blokkolják a visszatükröződést, így a viselői szeme számára maximális védelem biztosított. Válaszd a Polaroid napszemüvegekkel a tökéletes látást, a teljes védelmet és a divatos formatervezést!

Több fontos szempontból is helyt kell állnia az ideális napszemüvegnek, a Polaroid modelljeink minden kritériumnak megfelelnek, mutatjuk, hogy melyek is ezek. A Polaroid napszemüvegek biztonságosan óvják szemünket a nap UV sugarainak káros hatásaitól és közben stílusos megjelenést kölcsönöznek. Viseletük kényelmes, letisztult formatervezésük pedig minden alkalomra tökéletes választássá teszi ezeket a darabokat. Egy jó napszemüveg kétségkívül öltöztet, éppen ezért fontos, hogy megtaláljuk az arcformánkhoz leginkább illő modellt. A Polaroid napszemüvegek mind-mind divatos, időtálló, minőségi darabok, melyek viselői soha nem maradnak észrevétlenek! Válaszd ki kedvenc termékeidet és légy te is Trendmaker! Fedezd fel széles kínálatunkban a Gucci napszemüvegeket és a Michael Kors napszemüvegeket is! A divatos napszemüveg elengedhetetlen eleme megjelenésünknek, de a hozzá illő táskával és ékszerrel külsőnket még inkább feldobhatjuk! Folyamatos kedvezményeket és rendkívüli akciókat biztosítunk termékeinkre, célunk az, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük. Ne feledjük, hogy a stílusos napszemüveghez jól illik egy kifinomult karóra, mely praktikus és divatos, éppen ezért érdemes felfedezni a női karóra és férfi karóra választékunkat is!