1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Marc Jacobs Napszemüveg

102termék 199
102termék 199

A divat világában egyre nehezebb kitűnni és egyedinek lenni, ám vannak olyan divatcégek, amelyek mindig tudnak újat és sajátosat alkotni. Ilyen a Marc Jacobs is, ami már a 80-as évek óta töretlen sikerrel formálja a világ trendjét termékeivel. Legyen szó ruhákról, kiegészítőkről vagy parfümökről, ez a márka ugyanolyan forradalmi, kreatív és autentikus megoldásokkal alkotja meg kollekcióit, mint negyven évvel ezelőtt. Bár a világ sokat változott azóta, Marc Jacobs a hagyományokat tisztelve újít és fejlődik, így tartja meg a tőle megszokott konstans minőséget.

Nincs ez másképp napszemüveg kollekcióival sem: trendalkotó darabjai között találhatunk örök klasszikus formákat és stílusokat, de azok számára, akik szeretik követni az aktuális divatot, rengeteg új elgondolású, akár extravagánsnak mondható napszemüveg is elérhető. Különleges díszítő elemek, színkombinációk és rendhagyó formák jellemzik a márka különlegesebb darabjait, amelyekhez társul a fiatalos, pezsgő hangulat, a merészség és a játékosság, ezzel nem csupán egyszerű napszemüvegekről, hanem a Marc Jacobs életérzésről beszélhetünk.

Azt gondolhatnánk, hogy ilyen kiegészítőhöz nagy kihívás úgy felöltözni, hogy ne üssön el túlságosan a két stílus egymástól. Pedig ez a márka épp a merészségéről híres, így ne féljünk mi sem kombinálni a színeket, stílusokat és mintákat! Hölgyek például színesebb, bulisabb napszemüvegek mellé választhatnak egy visszafogottabb blézert vagy épp egy játékosabb overált, a lényeg, hogy az összkép olyan egységet alkosson, amely vagy az ellentétek vagy a hasonlóságok ötvözetéből áll össze. Férfiak számára is megannyi lehetőség van, hogy Marc Jacobs napszemüveget kiegészítsék egyéb kiegészítőkkel vagy ruhadarabokkal. A kifinomultabb darabokhoz egy elegáns férfi óra, a lazább, színesebb szemüvegekhez pedig egy férfi mellény tökéletes választás lehet!

A tökéletes napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. A stílusunkhoz és arcformánkhoz illő napszemüveg kétségkívül öltöztet. Igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell. Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex Marc Jacobs napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
15 900 Ft - 38 900 Ft
Szín
Gyártó