1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

ITALIA INDEPENDENT Napszemüveg

790termék 199
790termék 199

Az olasz divat sosem az extremitásról és a szélsőségekről volt híres, ám több divatmárka is úgy érezte, ideje megtörni a múlt század hagyományait és más irányba kacsintgatni a divatcikkek tekintetében is. Ilyen márka az ITALIA INDEPENDENT is, akik még viszonylag újnak számítanak a piacon, viszont épp ezért tudnak forradalmi újdonságokkal előrukkolni, hiszen a friss szem mindig másképp látja a lehetőségeket. 2007-es megalakulása óta foglalkozik különleges napszemüveg kollekciókkal, mindig újításra készen és sosem elzárkózva a nem mindennapi nézőpontoktól sem.

Napszemüvegeiket élénk színek, extravagáns formák és nem várt dizájnelemek jellemzik, ezek mellett pedig szinte névjegyükké váltak a mintás keretek és szárak, amelyekkel tovább bővítették a termékpalettán megtalálható megannyi különböző stílust. Nem idegen számukra a lencsékkel való kísérletezés sem, több napszemüvegük jelent meg mintás lencsével, melynek különlegessége, hogy a látásban egyáltalán nem jelent akadályt, így nem csupán a dizájn hanem a funkció terén is kifogástalan. Ilyen izgalmas megoldásokkal rukkol elő minden szezonban az ITALIA INDEPENDENT, hogy a célközönségének számító örökké újítani vágyó vásárlók sose fogyjanak ki az éppen trendi stílus különleges napszemüvegeiről.

Az igazán színes egyéniségeknek nem okoz gondot ezekhez a napszemüvegekhez öltözködni! Az urak esetében például bátran kombinálhatók színes, mintás férfi pulóverrel vagy akár egy feltűnő férfi inggel is, az igazán egységes és vagány megjelenésért. Hölgyeknek megannyi lehetőségük van kiegészíteni az amúgy is kivételes megjelenésű napszemüvegeket. Egy egyszerűbb, esetleg színben és mintában hozzá illő női ruha, pár érdekes ékszer vagy női óra is kiváló összhangot alkothat ITALIA INDEPENDENT napszemüvegekkel, így bátran válasszuk ezt a márkát, ha mindig trendi darabokat szeretnénk magunknak!

Az ideális napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. A stílusunkhoz és arcformánkhoz illő napszemüveg kétségkívül öltöztet. Igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell. Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex ITALIA INDEPENDENT napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
6 900 Ft - 18 900 Ft
Szín
Gyártó