Új jelszó kérése

Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Férfi Ruházat

 Főoldal >Férfi Ruházat


A divat meghatározó szerepet tölt be éltünkben. Öltözékünkkel manapság egyszerre fejezzük ki egyéniségünket és csoporthoz való tartozásunkat. Régebben az emberek öltözéke azt fejezte ki, hogy milyen társadalmi rétegbe tartozott az illető, milyenek voltak az anyagi körülményei. A tehetősebb emberek díszesebb és színesebb ruhákban jártak, míg a szegényebb réteg ruházata meglehetősen egyszerű volt.

Minden kultúra saját népviselettel rendelkezik, habár napjainkra sokhelyütt egyre kevesebben hordják hagyományos öltözékeiket. A férfi ruhatár egyik legalapvetőbb öltözéke az öltöny, mely Franciaországban, az 1600-as években kezdett elterjedni. Ekkortájt jelent meg a nyakkendő is. A századfordulóra már kialakult az a szokás, hogy ünnepi alkalmakkor feketét vagy sötét színeket illik viselni.

A férfiak ma már nemcsak alkalomhoz, hanem alkathoz is válogathatnak a különböző szabásokból és színekből. Webáruházunkban az alkalmi ruházattól egészen a sportos, lezser öltözékig, bárki megtalálhatja a saját ízlésének és alkatának megfelelő darabokat.

Webáruház készítés