Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Pénztárca

Főoldal >Pénztárca


Egy ötlet a pénztárca beszerzéséhez: vegye meg olcsóbban, hogy többet tudjon beletenni

A pénztárcát legkésőbb néhány évente le kell cserélni: elhasználódik, gyűrődik, kopik. Ha bőrből készül, igazán elegáns kiegészítő lehet nőknek és férfiaknak egyaránt, de más anyagból is léteznek minőségi, igényes, divatos darabok. Webshopunkban több száz különböző méretű és stílusú tárca közül válogathat.

Elegáns kiegészítő lehet

Napjainkban a pénztárca elengedhetetlen kiegészítővé vált, ugyanis megfelelő helyet biztosít személyes iratainknak, családtagjaink fotóinak, bankkártyáinknak és pénzünknek egyaránt. Tipikusan olyan dolog, amelyet legkésőbb néhány évente le kell cserélni. Elhasználódik, gyűrődik, kopik, nem lehet ez ellen mit tenni. A férfiak általában nadrágzsebben hordják, a nők a táskájukban – egyik sem egy kíméletes hely, valljuk be. Szóval a pénztárca ajándéknak tökéletes, és önmagunknak is venni kell olykor, mondjuk olyankor, amikor már kellemetlen elővenni a viseltes, koszos előző darabot. Az egy elég határozott jel arra, hogy ideje frissíteni. A bőr pénztárca igazán elegáns kiegészítő lehet, női és férfi verzióból is találni komoly darabokat. Adunk egy tippet: ha a Trendmaker.hu kínálatában válogat, rengeteg akciós terméket talál, így olcsóbban veheti meg a tárcát, és több pénze marad, hogy betegye az újba.

Számít a méret

A női pénztárcák esetében más szempontok is számítanak. Ezek a darabok általában színesebbek, alakra nagyobbak, hiszen egy kistáskába könnyebben elférnek, mint egy férfi zsebében. Persze itt is sok vásárló van, aki egy kisebb, minőségi, igényes, divatos darabbal megelégszik, számukra is található több szuper megoldás webáruházunkban. A méret attól függ, hogy van-e benne irattartó: amennyiben csak a pénz tároljuk, elég egy kisméretű, de ha az összes igazolványt, törzsvásárlói plasztikkártyát belezsúfoljuk, kell a nagyobb, tágasabb verzió. A bőrre visszatérve, ennél az anyagnál továbbra is két szín dominál: vagy fekete, vagy barna a legtöbb érdeklődő kívánsága. A pénztárca múltjában egyébként a nagy áttörést az aprópénz tárolására szolgáló bőrzacskó jelentette, de előnyeit csak a gazdag nemesség élvezhette, ezzel hangsúlyozva, hogy magasabb társadalmi réteget képviselnek. A díszes erszény a gazdagság szimbólumává vált, a bőr pedig máig megmaradt, mint népszerű alapanyag. Bármilyen pénztárca modell érdekli, termékeink között biztosan rátalál a tökéletesre. Márka szerint is keresgélhet: Akzent, Cavalli, Gas, Gattinoni, Miss Lulu London, Nobo, Versace, hogy csak a legismertebbeket említsük. Webshopunkban több száz különböző méretű és stílusú férfi és női pénztárca közül válogathat!