1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Hugo Boss Férfi Óra

50termék 150
50termék 150

A mára fogalommá lett márka az alapító, Hugo Boss nevét viseli, aki 1885-ben fehérneműt és textilt árusító bolttulajdonos családba született a német Metzingenben. A boltot a család egyetlen fiú gyermekeként ő vette át még az első világháború előtt, majd a két háború között, később pedig, 1924-ben megnyitotta saját ruhagyárát, ahol a pólóktól a német lódenkabátokig mindenféle ruhadarabot gyártottak. Hamar népszerűvé vált a Hugo Boss márka.

Napjainkra a Hugo Boss ruházati márka a funkcionalitás, a letisztult vonalvezetés és a részletesség mintájává vált, amely folyamatosan lépést tart a nemzetközi trendekkel. A név a magasabb igényeket kielégítő, luxuskategóriájú divatot jelenti szerte a világon. Az öltönyeiről híres cég az évek során számos új termékcsoporttal bővült, ma már teljes férfi, női és gyermek ruházati kollekcióival, sport ruházati termékeivel, parfümeivel és kiegészítőivel az egyik legkeresettebb luxusmárka szerte a világon. A brand karórái roppant népszerűek, ugyanis a legmagasabb minőséget kínálják igazi férfiaknak! Ne felejtsd el, a Hugo Boss nem csupán egy márka, hanem a siker és magabiztosság érzésének kifejeződése is!

Legyen rajtunk sikkes öltöny és nyakkendő, akár egyszerűbb férfi ing és férfi mellény, esetleg sima férfi póló egy pár férfi farmer társaságában, a Hugo Boss férfi óra kollekciójában garantáltan találsz az aktuális outfitedhez remekül illő darabot.
Egy elegáns, ízléses szett, a csuklónkon pedig egy megcsillanó prémium karóra egy sármos mosoly kíséretében – és máris megvan a tökéletes megjelenés. A Hugo Boss mestere a stílusos és magabiztos életérzés átadásának, karóráiból árad az erő és a dominancia, mégsem érezzük túlzónak és hivalkodónak a darabokat. A minőségi, férfi Hugo Boss karórák méltán ismertek és népszerűek. Kínálatunkban a legjobb darabokat érheted el.


Nálunk biztosan megtalálhatod a személyiségedhez leginkább illő darabokat. A Trendmaker kínálatában világmárkás ruházati termékeket és kiegészítőket találsz férfi, női és gyermek kiszerelésben. Ismerd meg az egyedülálló akcióinkat és a kivételes ajánlatainkat!

Fedezd fel a Tommy Hilfiger és a Casio világmárkák nagyszerű férfi karóráit is!

Szűrés
Ár
 (Ft)
36 900 Ft - 183 900 Ft
Szín
Gyártó