1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Szemüvegkeret

Mindenkinek kijár a tökéletes szemüvegkeret

Ha szemüvegkeretről van szó, olyat kell választani, amelyet magáénak érez az ember. Amellett, hogy az életünk részévé válik majd a tárgy, az öltözködés során is az egyik legfontosabb kiegészítő lesz. Teljes, damilos, fúrt – csak győzzön választani.

Az egyik legfontosabb kiegészítő

Aki rendszeresen viseli, az pontosan tudja, mennyire fontos a tökéletes, személyiségünkhöz illeszkedő szemüvegkeret megtalálása. Egy jó választás magabiztosságot kölcsönözhet – a lencsével együtt pedig segít, hogy lássuk, mi történik körülöttünk… –, egy testidegen darab viszont feszültté tehet, elrontja az összképet. A szemüvegek egyébként a feltalálás óta, azaz az 1200-as évek végétől kezdve fontos kiegészítőnek számított, igaz, ekkor még nem a divat irányából közelítették meg a kérdést. A maihoz hasonló első keretet James Ayscough készítette 1752-ben, de használata csak a 19. században vált általánossá, ekkortól kezdtek el a kialakításán is folyamatosan variálni. Manapság már az egyik legfontosabb kiegészítőnek számít. Webáruházunkban bőséges kínálatból lehet csemegézni. Nézzünk néhány példát!

Teljes, damilos, fúrt – csak győzzön választani

A teljes szemüvegkeret a legelterjedtebb megoldás, és ezen a területen találkozhatunk a legtöbb változattal is színben, formában, mindenben. Sokkal több a funkciója annál, minthogy összefogja a lencséket. A damilos szemüvegekről akkor beszélhetünk, amikor a foglalat nem éri teljesen körbe az üveges részt – ezt a teljes keretes és a keret nélküli szemüvegek közti kompromisszumnak tekintik. A fúrt változatban semmi nincs a lencse körül, azt csupán csavarral rögzítik a szárhoz és egymáshoz, ez keret nélküli megoldás. Anyagát tekintve a műanyag és a fém a legnépszerűbb. Márkás termékekből hatalmas a választék, ezért ajánlott a fejformánkhoz igazodni, azaz minden esetben próbáljuk fel a kinézett keretet vásárlás előtt. Előfordulhat, hogy a polcon jól néz ki, vagy a fotón jól áll a modellnek, saját magunkon viszont kényelmetlen lesz a végeredmény. A férfi szemüvegkeret kategóriában egész mást talál majd, mintha női szemüvegkeret lenne a keresés tárgya. A márkák között is kedvére válogathat. A legnépszerűbbek közé tartozik a Swarowski szemüvegkeret,a Diesel és a Gant szemüvegkeret, ezeken belül pedig az árat és a formát figyelembe véve egyaránt keresgélhet. Webshopunkban a fantasztikus leárazásoknak köszönhetően a vártnál sokkal olcsóbban megtalálja majd az önnek tökéletes választást, hogy aztán szemüvegben is öröm legyen tükörbe nézni.

Szűrés