1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Férfi Óra

Amikor a látvány öltöztet: a férfi karóra

 

A karóra napjainkban is a kifinomult megjelenés egyértelmű jele. A férfiaknak szóló kiegészítők üzletünkben jó áron és nagy választékban érhetők el minden korosztály számára. Ha még nincs, akkor azért, ha már hord egy időmérőt, akkor pedig azért érdemes körbenézni webáruházunkban.

 

Mióta jár a férfi karóra?

Ennek az eszköznek fontos elődje a zsebóra, amit még a 1800-as évek elején kezdték hordani a férfiak. Hamar a felsőbb társadalmi osztály szimbóluma lett, ami kifejezte a jólétet, a kifinomultságot és a precizitást. A század végére azonban a gyártók rájöttek, hogy van ennél praktikusabb módja is az időmérésnek. Érdekesség, hogy az első karórákat a nők hordták, mivel akkoriban ők olyan ruhákban jártak, amiknek nem volt zsebük. Ekkoriban a férfiak számára elképzelhetetlen volt, hogy a magukra tegyék ezt az eszközt, de a vastagabb csuklójuk miatt nem is tudták volna megvalósítani. A fordulatot az első világháború jelentette: a csatamezőn jöttek rá a katonák, hogy sok időt veszítenek azzal, ha a zsebükből kell kiszedniük az órájukat. A karórák fejlődése és terjedése azóta megállíthatatlan, a választék felbecsülhetetlenül nagy. Legyen szó klasszikus mechanikus, kvarc vagy digitális időmérő eszközről, nincs olyan igény, amit ne tudna kielégíteni a piac. 

Válassz széles kínálatunkból, fedezd fel a klasszikus Casio, az egyedi Tommy Hilfiger vagy a hamisítatlan Seiko férfi karóráinkat!

 

Nem lehet elég korán ketyegni

Nem kell ahhoz playboynak lenni, hogy a kelléktárunkban megtalálható legyen egy igényes időmérő eszköz. Az elegáns férfi karóra a mai napig a pontosság, a stílus és a kifinomultság megtestesítője. Egy jól kiválasztott kiegészítő ezen kívül intelligenciát is sugall, ami nemcsak a hétköznapokban jön jól, hanem a munkakörnyezetben, az üzleti életben is lehet kamatoztatni ezt a tárgyat. Áruházunk a férfi karóra márkák tekintetében különösen erős, a néhány ezer forintos időmérőktől kezdve a komolyabb árkategóriájú kiegészítőkig gyakorlatilag bármit megtalálnak a vevőink, amire csak vágynak. Nem lehet elég korán elkezdeni az órák viselését, mi ezt már gyermekkorban ajánljuk. A karóra ugyanis sokat segít az idő fogalmának elsajátításában, ezért mindenképp érdemes a gyerekek számára is egy ilyen hasznos és praktikus kiegészítőben gondolkodni.  A legkisebbeknek talán még nem fontos, hogy mindenképpen valamilyen márkás holmit hordjanak, a tanuláshoz, megszokáshoz azonban a szülők kiváló kiegészítőket találnak honlapunkon.

Szűrés