1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Harry Potter

283termék 199
283termék 199

Tolltartón és táskán is menő Harry Potter

Hiába telt el már több mint húsz év az első könyv, a Harry Potter és a bölcsek köve megjelenése óta, napjainkig hódít a J. K. Rowling által megálmodott varázslóvilág és az azt övező titokzatosság. Az évszázad egyik legnépszerűbb fantasyregénye film formájában is hatalmas siker lett, ennek köszönhetően a témában kiadott ajándéktárgyak a mai napig kedvencnek számítanak. Nem is csoda: kinek ne kellene Harry vagy éppen Voldemort nagyúr varázspálcája?

Tovább hódít a varázslóvilág

Harry Potter – aki ezt a nevet hallja, annak valószínűleg egyből beugrik az elsőéves, szemüveges varázsló figurája, aki előbb könyv, majd film formájában hódította meg az egész világot. J. K. Rowling karaktere első körben egy hét kötetből álló fantasy regénysorozatban lett ismert, majd ezt a hét könyvet (Harry Potter és a bölcsek köve, Harry Potter és a Titkok Kamrája, Harry Potter és az azkabani fogoly, Harry Potter és a Tűz Serlege, Harry Potter és a Főnix Rendje, Harry Potter és a Félvér Herceg, Harry Potter és a Halál ereklyéi) nyolc film formájában dolgozta fel Hollywood. A Halál ereklyéit két részre bontották, nem nehéz kitalálni, hogy miért… Harry, Hermione Granger és Ron Weasley szerepében Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint kisgyerek alakjában lopta be magát a rajongók szívébe – ki gondolná, hogy 2018-ban már huszonkilencedik, huszonnyolcadik, illetve harmincadik születésnapjukat ünnepelték. Hogy mennyire menő a varázslóvilág, azt jelzi, továbbvitték a cselekményszálat: nemrég jelent meg a mozikban a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című film, amely jóval Harryék ideje előtt játszódik, de ugyanebben a kitalált univerzumban.

Színre lép a Sötét Nagyúr

Nem kérdés, hogy a könyvsorozat az 1990-es és a 2000-es években volt a csúcson, akkor sátoroztak le rajongók a könyvesboltok előtt, mert annyira ki voltak éhezve a folytatásokra, hogy már az üzletben elolvasták az éppen kiadott új könyvet. Ennek ellenére még napjainkban is népszerű a történet, és sok kisgyermeket vesz rá az olvasásra. Nem véletlen, hogy továbbra is imádják a Harry Potter-témájú kiegészítőket. Webshopunkban található többek között toll, tolltartó, táska, hátizsák, törölköző, ruha, gyerek óra és nyaklánc, ráadásul nem csak a Griffendél ház, hanem a Hugrabug, a Hollóhát és a Mardekár ereklyéi között is lehet válogatni. Ezekkel a tárgyakkal a rajongó még inkább a történet részesének érezheti magát. Elárulunk egy titkot: ha valaki éppen Voldemort nagyúr, a sorozat főgonosza bőrében szeretné kipróbálni magát, az is megoldható, hiszen a Sötét Nagyúr varázspálcája – illetve szerencsére csak annak másolata – éppúgy megvásárolható a kínálatban, mint a Harry Potter nevéhez köthető tárgyak és kiegészítők. Varázslatra fel, lehet válogatni!

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 900 Ft - 50 900 Ft
Gyártó