1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Breil Férfi Óra

14termék 114
14termék 114

A Breil márkát 1939-ben alapították Milánóban, fő profilja kezdetben is a luxusórák gyártása volt. Az 1990-es években többféle férfi óra kollekció is megjelent tőlük. Ezek, illetve a ma is forgalmazott órák klasszikus, időtálló darabok, és tökéletesen képviselik a márka fő értékeit: erő, érzékiség, bátorság és intuíció.

Ezek a fő értékek remekül megmutatkoznak a Breil férfi karóra kollekcióban. Az órák sokfélesége teret ad a megannyi stílus és ötletes megoldás találkozásának, az ezüst szín dominanciája mellett megannyi izgalmas szín és átmenet is teret kap, egyfajta divatos szimbiózisban élnek egymással a különböző árnyalatok a Breil karórákon. Olyan férfiak számára alkották meg ezeket a darabokat, akik számára a hivalkodó megjelenés nem opció, de az ízléses, férfias stílus képviselete annál inkább.

A Breil férfi karórák egyfajta csendes társként kísérik gazdájukat a mindennapokban, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy láthatatlanok is! A kifinomult órák tökéletesen egészítenek ki bármilyen stílust, legyen szó a klasszikus ezüst láncos szíjról finom analóg számlappal, vagy esetleg szilikon szíjról, modern digitális órával, a lényeg, hogy viselője mindig nyugodt lehet a minőséget, megjelenést és funkcionalitást illetően.

Egy Breil férfi karóra figyelemre méltó társa egy zakó, ing, nyakkendő kombinációnak, de ugyanakkor a lazább hétköznapokon is kiválóan megállja a helyét egy férfi farmer és férfi póló duója mellett! Mondhatnánk, hogy a Breil férfi órák a divat karórák svájci bicskái, hiszen bármilyen öltözethez passzolnak és mindenféle stílushoz kiválóan alkalmazkodnak, sőt, legtöbb esetben megadják azt a kis pluszt, amelyre az outfitnek szüksége van.

Ezen tulajdonságának köszönhető az is, hogy egyszerűen kifejezhetjük vele egyéniségünket anélkül, hogy hivalkodó lenne megjelenésünk, vagy elvenné a figyelmet a öltözetünk többi darabjáról - ettől lesz tökéletes kiegészítő egy Breil férfi óra!
Viseld büszkén ezeket a stílusos karórákat, mutasd meg a környezetednek, hogy ki is vagy valójában! Nagyszerű kedvezmények és hihetetlen akciók várnak Rád webshopunkban!

Böngéssz az Executive férfi óra és a Joshua & Sons férfi óra kollekciók minőségi darabjai között is! Légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
30 900 Ft - 63 900 Ft
Szín
Gyártó