Szűrés

Szín

Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Fizetési megoldások

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Ingersoll Férfi Óra

Főoldal >Férfi Óra >Ingersoll Férfi Óra

Sorrend:

Ingersoll T07601 The Trenton 44mm 10ATM karóra férfi
RRP: 155 000 Ft 147 250 Ft
  db    Kosárba

Sorrend:

Az amerikai Ingersoll márka 1892 óta hódít, immár világszerte. Kezdetben csak az USA-ban gyártottak és kínáltak karórákat nevetségesen alacsony áron, mellyel elárasztották az amerikai lakosságot. Érdekesség, hogy az első Mickey Mouse óra 1930-ban született meg a márka jóvoltából, majd ezt számos Walt Disney figurás darab követte. Verhetetlen áraival és tradícionális megjelenésével könnyedén bárki kedvencévé válhat egy Ingersoll modell.

Az Ingersoll férfi karóra kollekciója jellegzetessége a maszkulinitás, az erős vonalak, a fém alkatrészek felfedése és sötét, valamint természetes árnyalatok együttese. Kevés olyan designer márka van, aki ennyire merész, nem mindennapi órákat tud gyártani, mint az Ingersoll. A karórák lapjain visszaköszönnek bizonyos stílusjegyek, amelyek a divat eddig ismeretlen világaiba kalauzolnak bennünket. Figyelemre méltó a több karórán megjelenő steampunk stílusú részletek, amelyek mintha betekintést engednének az óramű komplex fogaskerekei közé.

Az ilyen különleges stílusú férfi karóra mellé mindenféleképpen hasonló outfit dukál, így a hozzá való öltözködés egy kis plusz odafigyelést igényel. Egy kötött férfi pulóver egy sötétebb férfi farmer kíséretében például kiváló társa lehet egy Ingersoll férfi karóra darabnak. Egy különleges színű vagy mintájú férfi ing is jó választás lehet, de egy egyszerű férfi pólót is remekül ki tud egészíteni, legyen az egyszerűbb vagy különlegesebb darab! Ügyeljünk, hogy a stílusok ne keveredjenek túlságosan, hanem inkább egyfajta szimbiózisban legyenek egymással outfitünkön belül, hiszen így lesz egységes és divatos öltözetünk!

Az ilyen különleges férfi óra darabok lehet, hogy kihívást jelenthetnek viselőiknek, de amennyiben minimális odafigyelés mellett össze tudjuk hangolni a megjelenésünkkel, akkor egészen biztosak lehetünk benne, hogy a dicsérő szavak és az elismerő pillantások nem fognak elmaradni, bárhol is járunk Ingersoll férfi karórával a csuklónkon!

Add a világ tudtára, hogy ki is vagy valójában! Legyen szó bármilyen stílusú karóráról, nívós, minőségi Ingersoll darabjaink közt megtalálhatod a Hozzád leginkább illő gyöngyszemet! Fedezd fel különleges kedvezményeinket, valamint a Bruno Banani férfi óra és GOOIX férfi óra kínálatát is!