1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Armani Női Óra

69termék 169
69termék 169

Az Armani méltán népszerű letisztult és elegáns női karórái soha nem mennek ki a divatból, az egyszerű hétköznapi ruházatot is könnyedén feldobják. A márka karórái nem csak öltöztetnek, de viselőjük személyiségét is kitűnően tükrözik. Válaszd ki az Emporio Armani kollekciójából a leginkább hozzádillőt, legyen az egy klasszikus nőies vagy akár egy extravagáns darab. Viseld büszkén a minőséget képviselő órákat!


Az első női karórák a 20. század elején születtek meg - a férfiak körében ez az óratípus jóval később terjedt el. A női körökben a karóra azonnal kelendő divatcikké vált. Viselői végre egyenrangúnak érezhették magukat a férfiakkal. A férfi és női karóradivat végül fej-fej mellett fejlődött: a fém szíjas férfi karóráknak ma már méltó társai a kecsesebb, strassz kővel, vésettel díszített darabok. A klasszikus bőrszíjas modellek sem férfiasak többé: a színes, kecses formák bármelyik női csuklóra illenek. A női sportórák színesek, játékosak, megbízható kísérői az aktív hétköznapoknak. A színes és praktikus daraboktól az elegáns ékszerórákig bármelyik megtalálható a trendmaker.hu széles kínálatában.


A tökéletes karóra titka
Egy jó karóra öltöztet, az Armani női karóra kollekciója pedig mindenképpen egy fontos és látványos része lesz megjelenésünknek, amely vonzza a tekinteteket. Természetesen funkciójukat tekintve is kiváló darabok, hiszen éveken át tartós minőséget ígérnek viselőjüknek - így nem csupán egy meseszép kiegészítővel, de egy jól működő időmérő eszközzel is gazdagodhatunk, ha ennek a márkának karóráit választjuk.

Az Armani női karóra kollekciójának legnagyobb előnye, hogy mindenki a stílusához passzoló darabokat tud választani, ez pedig egyet jelent azzal, hogy rendkívül egyszerű hozzá öltözni! Elegáns hölgyeknek különleges eseményekre egy estély ruha vagy egy csinos női ruha mellé tökéletes kiegészítő, de a lazább hétköznapokon is könnyű találni hozzá megfelelő öltözéket, például egy tunika vagy blúz társaságában is remek outfitet alkothat. Ha ügyesek vagyunk, akkor további kiegészítőkkel is kombinálhatjuk, legyen az napszemüveg vagy akár egy elegánsabb női sál.

Nézz körül a Lacoste női óra és Skagen női óra választékunkban is!

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
28 900 Ft - 126 900 Ft
Szín
Gyártó