1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Levi's Napszemüveg

40termék 140
40termék 140

Vannak olyan klasszikus divatmárkák, amelyeknek már nem kell bizonyítania, hogy termékei minőségben és trendben mindig a legjobbat hozzák, hiszen évek óta megbízhatóan tartják a vásárlók által elvárt szintet. Ilyen márka a Levi’s is, amely 1853 óta a farmer nagykövetének számít és nem lehet megkérdőjelezni az általuk nyújtott divatcikkek jelentőségét a piacon.

A legendás márka azonban ma már nem csak farmerekkel foglalkozik, hanem divatos napszemüvegekkel is. Kollekciójuk hasonlóan letisztult, egyszerű, de mégis stílusos vonalat képviselnek, mint farmer termékeik, ezért bármilyen nem, korosztály és stílus képviselőjének tökéletes választás. A napszemüvegek klasszikus formákat ötvöznek a modern színekkel és formákkal, sőt, különböző visszafogott minták is megjelennek néhány darabon, az egy fokkal merészebb stílusú emberek számára.

Az ilyen napszemüvegek legnagyobb előnye, hogy rendkívül egyszerű hozzájuk öltözni, valamint kiegészítőket választani hozzájuk. Férfiak és nők számára is rengeteg lehetőség áll rendelkezésre webáruházunkban, hogy több márka és stílus cikkei közül válogathassák össze a legharmonikusabb és legdivatosabb szettet. Ha lazább stílust képviselünk, rengeteg férfi farmer és női nadrág közül válogathatunk, amelyet különböző blúzokkal és ingekkel kombinálhatunk. Ha Levi’s napszemüveghez választunk kiegészítőt, női óra és ékszer különböző stílusaiból válogathatunk, de a férfiak számára is akad bőven hozzá illő kiegészítő, például férfi óra, öv vagy éppen sapka. Évszaktól függetlenül mindig jó, ha nálunk van kedvenc napszemüvegünk, ezért érdemes úgy vásárolni szezonális ruhákat, hogy azokhoz egész biztosan passzoljon, így sosem lesz majd kérdés, hogy egyben van-e a szettünk. Nagyon egyszerű dolgunk van a Levi’s napszemüvegekkel, hiszen olyan stílusban készültek el, amelyek örökzöldnek mondhatók, így akár évekig is hű társunk lehet, ezt pedig a tartós minőség is garantálja.

A tökéletes napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. A stílusunkhoz és arcformánkhoz illő napszemüveg kétségkívül öltöztet. Igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell. Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex Levi's napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
12 125 Ft - 19 900 Ft
Szín
Gyártó