1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Harley-Davidson Napszemüveg

8termék 18
8termék 18

A tökéletes napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. Ha pedig emellett még stílusunkhoz és arcformánkhoz is illik napszemüveg, akkor igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell, valamint kétségkívül öltözteti az embert. De mi a helyzet akkor, amikor életmódunk konkrét követelményeket állít a napszemüveg vásárlás elé?

Amikor sokat vezetünk, sportolunk, huzamosabb ideig tartózkodunk a szabadban, fontos, hogy megfelelő védelemmel ellátott napszemüveg legyen nálunk és nem csak nyáron! Különösen vezetőknek és a téli sportok kedvelőinek ajánlott olyan napszemüveget beszerezniük, amelyek nem csak UV szűrővel vannak ellátva, de polarizáltak is. Ez különösen fontos, hiszen a polarizált lencsék a vízszintesen érkező napsugarakat hárítják el, amelyek vízszintes felületekről verődnek vissza, mint például a nedves út vagy a hófehér sípálya és sokkal fókuszláltabban érik a szemet. Gondoljunk erre tehát, amikor a mindennapokhoz keresünk napszemüveget.

Természetesen az sem hátrány, ha mindezek mellett a napszemüveg mutatós is! Hiszen nem szabad megfeledkeznünk a stílusérzékünkről csak azért, mert aktív életmódot folytatunk - a kettő nem zárja ki egymást, sőt! Rengeteg olyan napszemüveg található kínálatunkban, amelyek sportosak, megfelelő védelmet nyújtanak és trendi színekkel és formákkal is kecsegtet! Nézzük például Harley-Davidson napszemüvegeket, amelyek minden stílusos örökmozgó számára kiváló megoldást nyújtanak! Izgalmas formák és színek, UV és polárszűrő, nívós márka - mindez egyetlen napszemüveg kollekcióban! Itt mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző darabokat, hiszen rengeteg lehetőség áll rendelkezésükre ennek a márkának a kínálatában. Dinamikus vonalaik és szemet gyönyörködtető (és védelmező) lencseszíneik teszik ezeket a napszemüvegeket tökéletessé!

Ha sportos stílust képviselünk, akkor a megfelelő napszemüveg mellé természetesen mutatós mez is dukál! Szerencsére webáruházunkban ilyen ruhadarabokat is találhatsz szép számban rengeteg márkától, többféle változatban. A hűvösebb hónapokban gondolunk a hölgyekre is: készülj fel divatosan az őszre szuper női pulóverekkel, amelyek még mutatósabbak lesznek a sárga faleveleken átszűrődő napfénytől is remekül védő márkás napszemüvegeddel! Sokat kirándulsz a szabadban? Akkor egész biztosan szükséged van egy kényelmes táskára, ami elkísér utadon. Nálunk rengeteg stílusos női hátizsák és férfi hátizsák várja, hogy útra keljen veled következő kalandod során!

Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki Harley-Davidson napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Szín