1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Tom Ford Napszemüveg

61termék 161
61termék 161

A világhírű Tom Ford divatcéget maga Tom Ford alapította 2005-ben New York-ban. Ford a saját márkája létrehozása előtt a Gucci és a YSL kreatív igazgatója volt, ahol a szakma minden titkát elsajátíthatta, ám vállalatával minden elölről kezdett, egy teljesen új koncepciót épített fel. Amit korábbi munkáiból meghagyott, az kétségtelenül a luxus. A Tom Ford márka védjegye az elegancia és a kifinomultság, ami egy kis szexi, laza és hihetetlenül életteli fűszerezéssel párosul. Napjainkban a ruházat mellett kozmetikumokat, parfümöket és egyéb kiegészítőket, mint például órákat és napszemüvegeket a forgalmaz a cég.

A Tom Ford napszemüvegek és szemüvegkeretek kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker! A nyár elképzelhetetlen egy-egy praktikus és mutatós napszemüveg nélkül, hiszen ez a meleg évszak legfontosabb kelléke a fürdőruha és a szalmakalap mellett.

Több fontos szempontból is helyt kell állnia az ideális napszemüvegnek, a Tom Ford modelljeink minden kritériumnak megfelelnek, mutatjuk, hogy melyek is ezek. A Tom Ford napszemüvegek biztonságosan óvják szemünket a nap UV sugarainak káros hatásaitól és közben stílusos és egyedi megjelenést kölcsönöznek. Viseletük kényelmes, letisztult formatervezésük pedig minden alkalomra tökéletes választássá teszi ezeket a darabokat. Egy jó napszemüveg kétségkívül öltöztet, éppen ezért fontos, hogy megtaláljuk az arcformánkhoz leginkább illő modellt. A Tom Ford napszemüvegek és szemüvegkeretek mind-mind divatos, időtálló, minőségi darabok, melyek viselői soha nem maradnak észrevétlenek! Válaszd ki kedvenc termékeidet és légy te is valódi Trendmaker! A divatos napszemüveg elengedhetetlen eleme megjelenésünknek, de a hozzá illő táskával és ékszerrel külsőnket még inkább feldobhatjuk!  Folyamatos kedvezményeket és rendkívüli akciókat biztosítunk termékeinkre, célunk az, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük. A Trendmaker kínálatában biztosan megtalálod a számodra tökéletes ruhadarabok és kiegészítőket, nagyszerű áron! Böngéssz bátran a Fossil napszemüvegeink és a Guess napszemüvegeink egyedülálló választékában is!

Szűrés
Ár
 (Ft)
53 900 Ft - 77 900 Ft
Szín