1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Victoria's Secret Napszemüveg

152termék 199
152termék 199

Ha a Victoria's Secret-re gondolunk, azonnal a gyönyörű fehérneműkre, kivilágított kifutókra és csillogásra gondolunk, hiszen elsősorban ezekről ismeretes ez a márka. A 70-es évektől kezdve foglalkoznak női fehérneműkkel, ruházattal és kozmetikumokkal, újabban pedig már különleges divat napszemüvegekkel is. Ez a márka minden termékével képviseli a nőiességet, a stílust és a megfizethető luxust, így népszerűsége nem véletlenül töretlen több mint ötven éve.

Napszemüveg kollekciója finoman szólva is extravagáns, egészen egyedi stílust képvisel a különleges formák, halvány-sötét színkombinációk és a már védjeggyé vált csillag motívum hozzájárulásával. Mivel a márka főleg nőkre fókuszál, tudja, hogy nincs két egyforma hölgy, így nincs két egyforma stílus sem, ez pedig meglátszik a napszemüvegeken is: a finom, vékony vonalak és halovány színek mellett megjelennek a sötétebb árnyalatok és vastagabb, erőteljesebb keretek is, de az igazán extrém stílus képviselőinek is kedvez a nem mindennapi formák, díszítések és méretek segítségével. Ez a különleges vonal nem csak a kifutókon állja meg a helyét, de a mindennapokban is kiváló kiegészítőként szolgálnak olyan nők számára, akik tisztában vannak saját stílusukkal és nem félnek megmutatni azt a nagyvilágnak.

Bár sokan úgy vélik, a kevesebb néha több, ezesetben nem kell félnünk további kiegészítőkkel és ruhadarabokkal kiegészíteni a választott Victoria’s Secret napszemüvegünket. Strandra például nélkülözhetetlen mellé egy divatos női fürdőruha, amely megfelelően kiemeli a stílus sajátosságait miközben egységessé teszi megjelenésünket. Ha vége a nyárnak, akkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen egy stílusos női body és egy női mellény kombinálciójával egészen különleges stílust kölcsönöz majd nekünk, amely kiválóan illik majd Victoria’s Secret napszemüvegünkhöz.

A tökéletes napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. A stílusunkhoz és arcformánkhoz illő napszemüveg kétségkívül öltöztet. Igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell. Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex Victoria's Secret napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
10 900 Ft - 56 900 Ft
Szín
Gyártó