1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Fendi Napszemüveg

4termék 14
4termék 14

Az olasz divat világában rengeteg meghatározó márkát ismerünk, ám talán egyik sem olyan egyedi és merész, mint a folyamatosan (és sikeresen) kísérletező Fendi. A családi vállalkozás 96 éve töretlenül képviselteti magát a divatvilág nagyjai között, megingathatatlan sikerrel. Bár eredetileg bőr- és szőrme termékekkel jelentek meg a divat térképen, ma már parfümökkel, cipőkkel, napszemüvegekkel és egyéb kiegészítőkkel is emelik a tőlük megszokott színvonalat.

Napszemüveg kollekcióik egészen különlegesnek mondhatóak, eddig még nem látott egyedi megoldásokkal fűszerezték meg az amúgy is extravagáns mai divatelemeket. Férfi, női és unisex vonalon is rengeteg lehetőség, stílus és annál is több izgalmas újdonság található, így azok számára, akik az ilyen nem mindennapi napszemüvegekre vágynak, rendkívül széles a termékpaletta. A női kollekcióban a legjellegzetesebb darabok a nagy méretű, szögletes, színes árnyalatú napszemüvegek, de a lebilincselő díszítésekkel ellátott kerek formájú darabok is nagy népszerűségnek örvendenek. Férfiak számára is bőven van lehetőség kifejezni extravagáns stílusukat Fendi napszemüvegekkel, több páratlanul egyedi darab is rendelkezésükre áll, a különös keretformáktól a keretek teljes hiányáig és sejtelmes színekig terjedő skálán mindenki megtalálja a neki való darabokat.

És hogy milyen öltözék illik ezekhez a nem mindennapi napszemüvegekhez? Azt gondolhatnánk, hogy nehéz hozzájuk öltözni, ám ez egyáltalán nem így van! Az extravagáns kiegészítők előnye, hogy az egyszerűbb ruházattal és további kiegészítőkkel is tökéletes összhangot alkotnak! Uraknak például egy ing és férfi mellény mellé hordott Fendi napszemüveg akár steampunk jellegű összhatást is kelthet, amely napjainkban rendkívüli stílusnak számít. Hölgyeknek is határ a csillagos ég, legyen akár egy csinos női ruha vagy egy vagányabb női kabát, azt egész biztosan megkoronázza majd a választott Fendi napszemüveg, így nincsen rossz döntés: kombináljuk bátran a stílusokat!

Az ideális napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. A stílusunkhoz és arcformánkhoz illő napszemüveg kétségkívül öltöztet. Igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell. Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex Fendi napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Szín