+36305953763 (H-P 9-16) email:info kukac trendmaker.hu  

Retro Napszemüveg

1termék 11
1termék 11

Több nagy múlttal rendelkező divatmárka létezik a piacon, amelyek a tőlük megszokott színvonalat és stílust változatlanul tudják követni, ám vannak olyan újnak mondható márka is, akik visszanyúlnak a hagyományokhoz és modern köntösbe öltöztetik azokat. A Retro is egy ilyen forradalmi újítónak számít, hiszen csupán 2001-ben alakult meg elsősorban farmerekre fókuszálva. A Retro Jeans alapítója, a magyar származású Zoltan Csoknyay egy olyan brandet álmodott meg, amely több, mint divatvonal, inkább egy életstílust képvisel.

Azóta elérte célját, hiszen a Retro ma már az egyik legnépszerűbb ruházati márka, ezen belül napszemüvegei egyenesen ikonikussá váltak a piacon. Ezek a darabok bizonyítják, hogy a klasszikus formák újragondolása a megfelelő hozzáértéssel mindig óriási sikert arat. Egyszerű és mégis nagyszerű napszemüvegek dominálnak ebben a kollekcióban, amely minden stílust, nemet és korosztályt kiszolgál. Retro napszemüveggel nem kell aggódnunk, hogy nem lesz teljes a szettünk, hiszen a letisztult külsőhöz szinte minden ruhadarab illik.

Legyen az női fürdőruha, férfi kabát, blézer vagy ízléses kiegészítők, mint például egy férfi óra vagy női sál, egy dologban biztosak lehetünk, hogy nem tudunk melléfogni, ha a Retro szemüvegeihez öltözünk! És éppen ez az az életstílus, amelyet alapításakor megálmodott Zoltan Csoknyay: a megerőltetés nélküli, könnyed divatosság! Hiszen mi is lehet jobb annál, amikor úgy hagyjuk el otthonunkat, hogy nem kell vissza szaladni egyszer sem átöltözni? Profi módon ismerte fel azt is, hogy nincs két egyforma stílus és megalkotta azokat a szemüvegeket, amelyek mindegyikhez passzolnak, legyen szó sportos, modern, elegáns vagy kissé extravagáns stílusról, ennél a márkánál egészen biztos mindenki megtalálja a számára legjobban illő napszemüveget.

Az ideális napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. A stílusunkhoz és arcformánkhoz illő napszemüveg kétségkívül öltöztet. Igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell. Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex Retro napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!