1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Mercedes Napszemüveg

19termék 119
19termék 119

Több olyan márkáról is hallhatunk, akik eredetileg nem divatcikkekkel foglalkoznak, de időről időre mégis megjelennek a piacon napszemüvegekkel, órákkal vagy egyéb kiegészítőkkel. Ezzel a lépéssel sok vállalat tudja megmutatni egy másik arcát a világnak, miközben helyet teremt magának a divat forgatagában és egyúttal számíthat vásárlói márkahűségére is. Így tett a Mercedes is 2012-ben, amikor kiadta napszemüveg kollekcióját a tőle megszokott elegancia, luxus, exkluzív stílust képviselve.

Ezek az unisex napszemüvegek mindenki számára kiváló választás, akit érdekel a divat és az egyszerű elegancia. Autómárkához híven természetesen minden napszemüveg rendelkezik UV- és polár szűrővel, hogy kiszűrje a káros és vízszintesen visszaverődő sugarakat, így nem csak dizájnban de funkcióban is megfelelő minőséget nyújt viselőjének. A kollekció a klasszikus formák modern köntösbe öltöztetése és remekül prezentálja a “kevesebb néha több” elvet. A letisztult vonalak, egyszerű színek minden stílus képviselőinek, valamint minden arcformának megfelelő napszemüvegeket biztosítanak. A Mercedes napszemüvegek a megfizethető luxus képviselői, ami ezzel a tulajdonsággal mindig divatos marad és releváns tud maradni a divatvilág napszemüveg kollekciói között.

Ezek a napszemüvegek rendkívül hálásak, hiszen nagyon egyszerű öltözetünkhöz igazítani őket. Az elegáns stílusvonalat képviselő férfiaknál például egy zakóval és egy hozzá illő nyakkendővel ikonikus megjelenést érhetünk el, de a lazább stílus mellé is több lehetőség dukál, amely illeszkedik a Mercedes napszemüvegek egyszerű, mégis megnyerő arculatához. Hölgyek esetében egy csinos női blúz és blézer ízléses kiegészítője lehet a szettnek, de amiatt sem kell aggódniuk, hogy a strandon nem állja meg a helyét az elegáns napszemüveg, hiszen kiválóan illik bármilyen színű és stílusú női fürdőruha darabhoz is!

A tökéletes napszemüveg megbízhatóan védi a szemünket az UV sugárzás káros hatásaitól. A stílusunkhoz és arcformánkhoz illő napszemüveg kétségkívül öltöztet. Igazán megnyerő külsőt varázsol a tökéletesen kiválasztott modell. Minőségi, márkás darabjaink kedvezményesen, outlet áron érthetőek el weboldalunkon. Válaszd ki férfi, női és unisex Marc Jacobs napszemüveg kínálatunkból a Hozzád illő gyöngyszemet! Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait, légy Te is Trendmaker!