1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Burberry

131termék 199
131termék 199

Az angol Burberry divatcéget 1856-ban alapították, a sikere pedig a mai napig töretlen. A vállalat elsősorban az ikonikus ballonkabátjairól, a kasmírkesztyűiről és a kockás szövetanyagáról ismert. Ám a cég nem csak ruházati termékeket, hanem minőségi és stílusos kiegészítőket, illetve parfümöket is forgalmaz.

Az Burberry kiváló kiegészítőket gyárt, amelyek igazán minőségi örökdaraboknak számítanak. A legtöbben egyet értünk abban, hogy a kiegészítők talán a legfontosabb elemei a megjelenésünknek, éppen ezért fontos, hogy a megfelelő termékeket válasszuk ki. A kiegészítők sokat elárulnak a rólunk, ezért nagyon fontos, hogy a stílusunkhoz illő darabokat találjuk meg. Emellett a kiegészítőknek praktikusnak és kényelmesnek kell lenniük, hisz egész nap viseljük őket. A páratlan Burberry kiegészítők tökéletes választást biztosítanak, legyen szó bármilyen alkalomról vagy helyszínről. Találd meg az arcformádhoz és stílusodhoz leginkább illő, design Burberry női napszemüveget vagy a Burberry férfi napszemüveget! Szerezd be az új kedvencedet webshopunkból, viseld azt büszkén és légy Te is igazi Trendmaker!

Az ideális férfi napszemüveg

Az urak nem bízhatják a véletlenre a nyári napszemüveg vásárlást, hiszen a napsugárzás elleni védelem és a stílusos nyári kiegészítő ötvözete kiemelten fontos ebben az időszakban is. Bár mindenkihez más féle keret illik, a férfi napszemüvegek között is vannak állandó, megunhatatlan darabok, amelyek évek óta a szerepelnek a divat dobogóján és mind megtalálható kínálatunkban. Ilyen például a pilóta napszemüveg, a modell, amely minden nyáron nagy számban képviselteti magát a férfi napszemüvegek között. Nem véletlen, hogy az egyik legnagyobb márka, a Burberry napszemüveg is széles pilóta szemüveg kínálattal várja a típus rajongóit minden évszakban.

A legjobb parfümök a Burrberry-től

Női és férfi parfümök széles választéka érhető el weboldalunkon, kedvezményes, outlet áron. Legyen szó elegáns, púderes, érzéki, fiatalos, fűszeres vagy gyümölcsös illatról, itt megtalálhatod a Hozzád legközelebb álló aromát. Hétköznapi és alkalmi parfümök egyaránt fellelhetőek a Burberry parfüm kínálatunkban. Csábíts, légy magabiztos és megnyerő az illatoddal! Találd meg Te is az igazit!

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
15 900 Ft - 117 900 Ft
Szín