1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Madison Női Óra

2termék 12
2termék 12

A Madison a megfizethető árú divatos karórák szakértője. A német márkát 1987-ben alapították, és a kezdetek óta a minőségi előállítás mellett teszi le a voksát, ehhez azóta is tartva magát. Olyan termékeket kínál, amelyek nemcsak modern és sikkes stílust kölcsönöznek bárkinek, bármilyen alkalomra, hanem megállják a helyüket a mindennapi használat kihívásainak során is.

A tökéletes karóra titka

Egy jó karóra öltöztet, a Madison női karóra kollekciója pedig mindenképpen egy fontos és látványos része lesz megjelenésünknek, amely vonzza a tekinteteket. Természetesen funkciójukat tekintve is kiváló darabok, hiszen éveken át tartós minőséget ígérnek viselőjüknek - így nem csupán egy meseszép kiegészítővel, de egy jól működő időmérő eszközzel is gazdagodhatunk, ha ennek a márkának karóráit választjuk.

A márka női karóra kollekciójának jelentős előnye, hogy mindenki a stílusához passzoló darabokat tud választani, ez pedig egyet jelent azzal, hogy rendkívül egyszerű hozzá öltözni! Elegáns hölgyeknek különleges eseményekre egy estély ruha vagy egy csinos női ruha mellé tökéletes kiegészítő, de a lazább hétköznapokon is könnyű találni hozzá megfelelő öltözéket, például egy tunika vagy blúz társaságában is remek outfitet alkothat. Ha ügyesek vagyunk, akkor további kiegészítőkkel is kombinálhatjuk, legyen az napszemüveg vagy akár egy elegánsabb női sál.

Az első női karórák a 20. század elején születtek meg - a férfiak körében ez az óratípus jóval később terjedt el. A női körökben a karóra azonnal kelendő divatcikké vált. Viselői végre egyenrangúnak érezhették magukat a férfiakkal. A férfi és női karóra divat végül fej-fej mellett fejlődött: a fém szíjas férfi karóráknak ma már méltó társai a kecsesebb, strassz kővel, vésettel díszített darabok. A klasszikus bőrszíjas modellek sem férfiasak többé: a színes, kecses formák bármelyik női csuklóra illenek. A női sportórák színesek, játékosak, megbízható kísérői az aktív hétköznapoknak. A színes és praktikus daraboktól az elegáns ékszerórákig bármelyik megtalálható a trendmaker.hu széles kínálatában.

Nézz körül Casio női karóra és Skagen női karóra választékunkban is!