1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Gant Női Óra

19termék 119
19termék 119

A Gant márka története egészen 1927-ig nyúlik vissza, amikor is Bernard Gant megnyitotta első ingeket gyártó üzemét New Heaven-ben. A mára már számos tulajdonosváltáson átesett márka az ingek mellett 2001 óta a megszokott kiváló minőségben női-és férfi karórák is készülnek Gant márkajelzéssel. A karórák kifogásolhatatlan bőrszíjjal, az ásványi üveggel és a japán quartz szerkezettel készülnek. A Gant prémium kategóriás termékeivel a közép és felső osztály közkedvelt, igényes márkája.

A Gant női karóra kollekciója olyan hölgyek számára jött létre, akik nem kötnek kompromisszumot, ha a mindennapi igényes megjelenésről és divatról van szó. Ezek a darabok ugyanis a finom bőr és szépen kidolgozott fém óraszíjak, az egyszerű, de mégis mutatós óralapok és a meglepő erejű megoldások egyvelege, amelyek garantáltan megragadják a tekinteteket. A dupla szíjas órák például olyan koncepció, amely kevés divatmárka kínálatában található meg, így azok, akik szeretnek örök újítóként és divatdiktátorként gondolni magukra, mindenképpen egy számukra tökéletes darabbal gazdagodhatnak.

Az egyedi stílushoz egyedi megjelenés dukál, tehát ne bízzuk a véletlenre, hogy milyen ruhadarabokat és kiegészítőket választunk a Gant női karóra mellé. Az ilyen különleges órákhoz érdemes színárnyalatban passzoló ruházatot választani, például kiválóan párosíthatók elegáns darabokkal, mint egy blúz vagy női öltöny, de ha az alkalom úgy kívánja, több olyan óra is megtalálható a felhozatalban, amelyek kiválóan illenek estélyi ruha vagy csinos női ruha társaságához. A kifinomult stílus ismerői tudják, hogy nem csupán a ruha és a kiegészítők öltöztetnek; a hölgyeket körüllengő finom illatfelhő éppen annyira megragadja a figyelmet! Válasszunk tehát gondosan a különböző márkák parfüm kínálatából!

A Gant női karórái nem csak öltöztetnek, de viselőjük személyiségét is kitűnően tükrözik. Válaszd ki a Gant női kollekciójából a leginkább hozzád illőt, legyen az egy egyszerűbb vagy akár egy elegánsabb darab. Viseld büszkén a minőséget képviselő órákat és legyél te is Trendmaker!

Vess egy pillantást a Tommy Hilfiger női óra és a Caravelle By Bulova női óra kollekciók minőségi darabjaira is!

Szűrés
Ár
 (Ft)
45 900 Ft - 62 900 Ft
Szín