1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Michael Kors Férfi Óra

60termék 160
60termék 160

Michael Kors, születési nevén Karl Anderson életének első pár éve már a divat világa körül forgott és ahogy teltek az évek, úgy volt egyre bizonyosabb, hogy fontos része lesz az ipar jövőjének. Bár a divatiskolában a második évben megbukott, ez nem állította meg abban, hogy a 80-as években piacra dobja első női ruhakollekcióját, ezzel pedig elindult a sikerekkel kövezett hosszú úton, amely a mai napig tart. Ma már rengeteg különböző ruhadarab és kiegészítő szerepel dinamikusan változó kollekcióiban, közülük is a karórák azok, amelyek jellegzetesen képviselik a márkát.

2004-ben került piacra első karóra kollekciója, melyben az MK iniciálé a folyamatosan változó európai divat szemléletet szimbolizálja. Minden egyes darabot a letisztultság és az elegancia jellemez, melyeket váratlan elemekkel, színekkel vagy anyaggal kombinálnak, mint például a nemesacél, bőr vagy éppen kaucsuk.

Ezekben a karórákban mindenki megtalálhatja önmagát, legyen szó elegáns urakról, laza srácokról vagy igazán extrém férfiakról. A matt és a fényes felületek, a sötét és fémes színek, valamint a finom és vastag vonalak stílusos találkozása jellemzi ezt a férfi karóra kollekciót, amely így viselőjének mindig hozzá illő, divatos megjelenést kölcsönöz. Legyen rajtunk sikkes öltöny és nyakkendő vagy egyszerűbb férfi ing és férfi mellény vagy akár sima férfi póló egy pár férfi farmer társaságában, a Michael Kors férfi óra kollekciójában garantáltan találsz aktuális outfitedhez passzoló darabot.

Michael Kors a tőle megszokott kiváló minőséget hozza férfi karóra kollekciójában is, ezzel megadva a lehetőséget, hogy egy gondosan kiválasztott, hozzánk tökéletesen passzoló órát hosszú éveken keresztül viselhessük, ezzel pedig egyedi stílusunk részévé válhasson.

A Michael Kors márka férfi karórái nem csak öltöztetnek, de viselőjük személyiségét is kitűnően tükrözik. Válaszd ki a MK férfi kollekciójából a leginkább hozzád illőt, legyen az egy egyszerűbb vagy akár egy elegánsabb darab. Viseld büszkén a minőséget képviselő órákat és legyél te is Trendmaker!

Vess egy pillantást a Lacoste férfi óra és a Bruno Banani férfi óra kollekciók minőségi darabjaira is!

Szűrés
Ár
 (Ft)
37 900 Ft - 121 900 Ft
Szín