1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Diesel

64termék 164
64termék 164

A Diesel márka az olajválság idején alternatív üzemanyagnak számító dízelről kapta a nevét és a vállalat azóta is töretlenül szárnyal. Az olasz divatcég az egyik legismertebb ma az ifjúsági piacon. Az egyik legtrendibb márkának számít napjainkban, millió törzsvásárlóval világszerte. A márka székhelye Molvenában, Olaszországban található.

Megalakulás

1978-ban Renzo Rosso alapította meg a Diesel céget azzal a szándékkal, hogy megalkotja a világ leginnovatívabb farmerjét. A világméretű olajválság közepette, amikor a dízelt alternatív üzemanyagnak tekintették, Renzo arra vágyott, hogy vállalata különleges farmermárkaként váljon ismertté. Renzo-nak célja volt, hogy világszinten is elismertté tegye a Diesel-t, ezért is kapta a „dízel” nemzetközi kifejezést a cég, hiszen ezt a szót az egész világon egyformán ejtik. A Diesel már több mint 5000 értékesítési ponttal rendelkezik világszerte, több mint 400 üzlettel.

Az Diesel már nem csak farmernadrágokat és ruházati termékeket, hanem kiváló kiegészítőket is gyárt, amelyek igazán minőségi örökdaraboknak számítanak. A legtöbben egyet értünk abban, hogy a kiegészítők talán a legfontosabb elemei a megjelenésünknek, éppen ezért fontos, hogy a megfelelő termékeket válasszuk ki. A kiegészítők sokat elárulnak a rólunk, ezért nagyon fontos, hogy a stílusunkhoz illő darabokat találjuk meg. Emellett a kiegészítőknek praktikusnak és kényelmesnek kell lenniük, hisz egész nap viseljük őket. A páratlan Diesel kiegészítők tökéletes választást biztosítanak, legyen szó bármilyen alkalomról vagy helyszínről. Találd meg a Hozzád leginkább illő darabot a Diesel férfi óra vagy a Diesel női óra kollekciónkból! Szerezd be az új kedvencedet webshopunkból, viseld azt büszkén és légy Te is igazi Trendmaker!

Ha szemüvegkeret is rendkívül fontos kiegészítő, hiszen keretezi az arcunkat és nagyban meghatározza a megjelenésünket. A Trendmaker kínálatában igazán stílusos Diesel szemüvegkeretek érhetőek el, mindenféle formában. Ha pedig új illatra vágysz, böngéssz a Diesel férfi parfüm kínálatunkban! Ne feledd, akár elegáns, púderes, érzéki, fiatalos, fűszeres vagy gyümölcsös illatról van szó, itt megtalálhatod a Hozzád legközelebb álló aromát, a lenyűgöző Diesel parfümök között.

Szűrés
Ár
 (Ft)
9 900 Ft - 141 900 Ft
Szín
Gyártó