1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Bulova

48termék 148
48termék 148

Joseph Bulova 1875-ben nyitotta meg ékszerboltját New Yorkban, majd a 20. század elejétől kezdett el komolyabban órákat gyártani, amelyek azonnal óriási sikernek örvendeztek. Az 1920-as évek közepére a Bulova órák már az iparág vezetőjévé váltak, hiszen a kísérletező óramester folyamatos újításai és óráinak tökéletesítései újabb és újabb elégedett vevőket szolgált ki. A luxuscikknek számító karórákat ekkor még csak a tehetősebb réteg tudta megfizetni, ám Joseph Bulova eltökélte, hogy a legjobb minőségű órákat fogja gyártani megfizethető áron, széles rétegeknek. Minden igényt kielégítve, teljes női és férfi kollekciókat alakított ki, amellyel megreformálta az óragyártást és óriási hírnévre tett szert. 

A cég többször is a sportok kedvelőit célozta meg kampányaival és támogatásaival, amelynek köszönhetően világhírűvé vált. 1927-ben Charles A. Lindbergh-nek az Atlanti-óceán átrepülése elismerése jeléül Bulova egy órát ajándékozott, amit Lone Eagle-nek neveztek el. Charles A. Lindbergh a márka arcaként jelent meg onnantól a Bulova reklámkampányaiban.  1941. július 1-jén közvetítettek legelőször reklámokat a televízióban, amikor a Bulova az alkalmat megragadva bemutatta a világ első televíziós reklámját a Brooklyn Dodgers és a Philadelphia Phillies baseball mérkőzése közötti szünetekben. A márka nem csak ilyen események segítségével növelte presztízsét, de a második világháború alatt katonai órákat is gyártott, majd a háború végeztével megnyitotta a Joseph Bulova Iskolát, amelynek célja a fogyatékossággal élő veteránok segítése volt, hogy visszatérhessenek a civil életbe.  

A különleges történelemmel bíró Bulova márka karórái a precizitásra és az innovációkra építi a sikerét. A mai óriási óraválasztékban nehéz eligazodni, de ha valóban egy nívós darabot szeretnénk választani, akkor a kiváló technológiával bíró, stílusos megjelenésű Bulova órákkal egyértelműen nem tudunk félrenyúlni. A Trendmaker kínálatában számos alternatívát találsz a tökéletes megjelenés kiegészítéséhez a Bulova férfi óra kínálatában. Mivel a márka a hölgyekre is gondolt, ezért természetesen a Bulova női óra választékunk is rendelkezésre áll a sikkes stílus kedvelőinek. Fedezd fel Te is a nívós divatcégek stílusos darabjait és légy Te is Trendmaker! 

Szűrés
Ár
 (Ft)
40 900 Ft - 448 900 Ft
Szín