1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Versace

666termék 199
666termék 199

Az olasz Versace márkát senkinek nem kell bemutatni hiszen a név hallatán mindenkinek a minőség, elegancia és a csillogás ugrik be. Az milánói divatcéget Gianni Versace alapította 1978-ban, első üzletét a Via della Spigán nyitotta meg. Miután 1997-ben az alapítót gyilkosság érte, a vállalatot két testvére vette át, Donatella Versace és Santo Versace. A Versace logójaként Gianni Versace a görög kultúrából vett Medúszát választotta, amely a család történetét tekintve szimbolikus jelentéssel bír, hiszen a Versace ruhák legyőzhetetlen szerelmet és vágyat keltettek az emberekben. A Versace alapfilozófiája az volt, hogy olyan ruhákat készítsen, amiben egy nő gyönyörűnek érzi magát. A tervezés során nem féltek kísérletezni a merészebb darabokkal, bátran használtak színeket és extravagáns anyagokat, sok arany színnel megfűszerezve. A Versace minden idők egyik legsikeresebb divatházaként ma már nem csak lenyűgöző ruhadarabokat gyárt, de termékpalettája már kibővült lábbelikkel és kiegészítőkkel, amit nem csak a hölgyeknek, hanem a férfiaknak is gyártanak. 

A Versace kiegészítőket a luxus, a stílus és az érzékiség jellemzi. A kiegészítők nagyban hozzátesznek a megjelenéshez és stílusunk kifejezéséhez. A márka egyik legkiemelkedőbb kiegészítői az ikonikus Versace napszemüvegek. A napszemüvegek mind tudjuk, hogy nagyban hozzájárulnak a megjelenéshez és az arcunk öltöztetéséhez, így érdemes a hozzánk leginkább passzolót választanunk. A Versace napszemüvegek karaktert, szexiséget és tekintélyt kölcsönöznek a viselőjének. Nem csak a napszemüvegek, de az órák is az öltözet kiemelkedő ékei, így azt is érdemes megválogatni, hogy mit hordunk a csuklónkon. A Versace karórák eleganciát, luxust és sikket adnak a megjelenéshez. Az extravagáns, aprólékosan kidolgozott darabok tökéletes kiegészítői lehetnek akár egy nívósabb eseményre, akár a mindennapok megkoronázására is. 

Amennyiben Neked is fontos, hogy kifejezd a stílusod és igényességed a kiegészítőiden keresztül, mindenképp érdemes körültekintened a Trendmaker Versace női óra és Versace férfi óra választékában! Az oldalon kiváló darabokat lelhetsz fel a Versace női napszemüveg és a Versace férfi napszemüveg kollekcióiból is, amelyek remekül kiegészítik majd a szetted! Fedezd fel a nívós márkák lenyűgöző darabjait kedvezményesen, outlet áron és legyél Te is Trendmaker!  

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 900 Ft - 496 900 Ft
Szín