1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Dior

11termék 111
11termék 111

A Dior egy világhírű francia luxusdivatház, amelyet Christian Dior divattervező alapított 1946-ban a párizsi Avenue Montaigne 30. szám alatt. A céget jelenleg Bernard Arnault üzletember vezeti. 

Christian Dior 1905-ben született Granville-ben, Normandia területén, egy mosószerekkel foglalkozó nagyiparos családjában. Állítólag kamaszkorában egy tenyérjós azt jövendölte számára: „Az asszonyok áldani fogják, maga pedig általuk fog boldogulni.” (Franciául így hangzik: „Les femmes vous seront bénéfiques, et c’est par elles que vous réussirez.” Kétségtelen, hogy ez beigazolódott, hiszen a Dior termékek a legtöbb nőt elvarázsolják, sőt, a férfiakat is.

Ahogyan a legtöbb haute-couture-divatháznál, úgy a Diornál is a forgalom legnagyobb részét a kiegészítők hozzák a vállalatnak. Ilyenek a minőségi parfümök, a szemüvegek és bőráruk. A Dior parfümök óriási sikernek örvendenek, ilyen ikonikus illat a női Eau Sauvage (1966), mely mára férfiváltozatban is létezik, épp úgy, mint a Fahrenheit és a Dune. Elhíresült női márkák továbbá a Miss Dior, a Dolce Vita, a Poison, a Dioressence, a Diorella és a Diorissimo. A divatház termékeit számos híresség viselte és viseli, mint Evita Perón, Jacqueline Kennedy Onassis és Nicolas Sarkozy.

A kiegészítők nagyon fontos elemei a megjelenésünknek, nagyban meghatározzák a rólunk alkotott összképet. Árulkodnak a személyiségünkről, ezért elengedhetetlen, hogy a stílusunkhoz passzoló darabokat válasszunk. Emellett a kiegészítőknek praktikusnak és kényelmesnek kell lenniük, hisz egész nap viseljük őket. Az ikonikus Dior kiegészítők tökéletes választást biztosítanak, legyen szó bármilyen alkalomról vagy helyszínről. A Trendmaker webáruházában fedezd fel az egyedülálló Dior női napszemüveg és a Dior férfi napszemüveg kínálatot, hihetetlen kedvezményekkel, outlet áron! Ha egy igazán minőségi örökdarabra vágysz, tekintsd meg a Dior szemüvegkeret kínálatunkat, csábítsd el a környezetedet az arcformádhoz és stílusodhoz leginkább illő termékkel! Böngéssz a nagyszerű Dior férfi parfüm választékunkban is! Legyen szó elegáns, púderes, érzéki, fiatalos, fűszeres vagy gyümölcsös illatról, itt megtalálhatod a Hozzád legközelebb álló aromát! Szerezd be az új kedvencedet és légy Te is igazi Trendmaker!