1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Porsche

61termék 162
61termék 162

A Porsche név hallatán mindenkinek azonnal a német luxusautók jutnak eszébe, hiszen a prémium minőséget gyártó vállalat világ szerte ismert. Azt viszont kevesebben tudják, hogy a vállalat már nem csak gépjárműveket, hanem az F. A. Porsche, az eredeti Porsche 911 tervezője által létrehozott Porsche Design Group már csúcskategóriás napszemüvegeket, tollakat és órákat is gyárt. A vízió, ami a Porsche Design tervezőstúdió alapítóját inspirálta, megegyezik a Porsche 911 tervezésének irányelveivel. A márka innovatív, a jövő nemzedékeit kielégítő, exkluzív ruházati cikkeket és kiegészítőket gyárt, melyek közül kiemelkedőek a napszemüvegek.  A Porsche Design napszemüvegeknél az első áttörést a cserélhető üveges, P8478-as modell hozta, ami a különböző fényviszonyok vagy kinézet fényében változtatható volt. 

A kiegészítők kifejezetten meghatározó darabjai a ruhatárnak, amennyiben szeretnénk rajtuk keresztül kifejezni stílusunkat és igényességünket. A Porsche Design által gyártott darabok minden igénynek eleget tesznek tökéletes technikai kialakításukkal, innovatív formáikkal és rugalmasságukkal – akárcsak a Porsche luxusautói. A luxus érzését most ezeken a darabokon keresztül is megtapasztalhatjuk, hiszen egy ilyen múlttal és presztízzsel rendelkező cég remekei biztosan nem okoznak csalódást semmilyen helyzetben. A Porsche design kiegészítők közül kiemelkedőek a napszemüvegek, amelyek a márka stílusjegyeit hordozzák magukban, így megkoronázva a megjelenésünket. A napszemüvegek nem csak tökéletesen védenek az UV sugarak ellen, de egyedülálló eleganciát és stílust kölcsönöznek a viselőjének. Szerencsére nem csak a napsütésben csillogtathatjuk meg a lenyűgöző Porsche Design darabjait, hiszen kínálatukban szemüvegkeretek is rendelkezésre állnak, így a mindennapi viseletünket is karakteresebbé tehetjük. 

Legyen szó nívósabb eseményekről, vagy a mindennapi helyzetekről, a Posche Design darabjai minden alkalomra megállják a helyüket. Amennyiben Neked is fontos, hogy igényes és stílusos kiegészítőkkel dobd fel a szetted, akkor mindenképp tekintsd meg a Trendmaker Porsche Design napszemüveg és a Porsche Design szemüvegkeret kollekcióját! A Trendmaker kínálatában biztosan találsz az ízlésednek megfelelő darabot, ráadásul kedvezményes, outlet áron szerezheted be azokat! Fedezd fel a legnevesebb divatmárkák lenyűgöző darabjai és legyél Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
32 900 Ft - 78 900 Ft
Szín