1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Guess

2463termék 199
2463termék 199

A Guess amerikai divatmárka méltán vált napjainkra a stílusosság és a minőség védjegyévé. A brand 1981-ben alakult meg Georges, Maurice, Armand és Paul Marciano fivérek által, amikor Los Angelesbe költöztek és megnyitották az első ruhaüzletüket Beverly Hills előkelő részén. Fókuszukban eleinte a farmernadrágok álltak, könnyű és testhezálló darabokat forgalmaztak. A ’80-as évekre a Guess a világ egyik legnépszerűbb designer farmereket gyártó cégévé nőtték ki magukat, ekkor választékukat is bővíteni kezdték. A férfi és női ruházati cikkeken, karórákon, ékszereken, parfümökön, táskákon, cipőkön és napszemüvegeken kívül például ágyneműket is forgalomba hoztak. 

A Guess-nek mindig is elsődleges szempont volt a minőség. Kampányaikban ismert modellekkel dolgoztak, mint például Claudia Schiffer, ezzel azt az üzenetet közvetítve, hogy a legbefolyásosabb személyek is az ő termékeiket választják. Az 1985-ben megjelent Vissza a jövőbe című film főszereplőjének, Michael J. Fox-nak már saját Guess farmert gyártottak a forgatásra. A ’90-es évek válsága a többi divatmárkával együtt a Guess-t is érzékenyen érintette, de Maurice és Paul vállalkozása végül talpon maradt, köszönhetően az igényes kialakításnak és az aktuális trendekhez való alkalmazkodásnak.

A márka kampányaiban az amerikai és az európai stílus keveredik, egy kis érzékiséggel és bátorsággal fűszerezve. A Guess lógója pedig a brand egyértelmű, hamisítatlan védjegye, amely megjelenik a táskákon, pénztárcákon, öveken, de még az ékszereken, karórákon is. A piros háromszög a logóval a közepén egy nagyon felismerhető szimbólum és szinte minden ruhadarabon visszaköszön. A márkajelzés a környeztünk számára is azt sugallja, hogy igényes és divatos személyek vagyunk.

Neked is fontos, hogy olyan kiegészítőket viselj, amelyek kifejezik a személyiségedet és tükrözik a stílusodat? Emellett fontos számodra a kényelem és a praktikum is? Akkor a legjobb helyen jársz! A Trendmaker webáruházában fedezd fel az egyedülálló Guess női napszemüveg és a Guess női óra kínálatot outlet áron! A hölgyek mellett természetesen az urakra is gondolunk! Böngéssz a nagyszerű Guess férfi óra és a Guess férfi napszemüveg választékunkban is! Szerezd be az új kedvencedet és légy Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 900 Ft - 163 900 Ft
Szín
Gyártó
Méret