1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Swiss Military

66termék 166
66termék 166

A Swiss Military márkát a svájci Chrono cég kezdte el gyártani 1994-ben. A Chrono AG egy svájci családi vállalkozásból alakult márka, amely szilárd alapokat és tapasztalatot biztosított a Swiss Military létrehozása számára. A cég víziója a Swiss Military megalkotásával egy olyan karóra márka létrehozása volt, amely az „army” formatervezést képviseli és a minőségét tekintve is ezt vették figyelembe. A márka jelmondata a „No Compromise” – azaz nincs kompromisszum, megalkuvás. Ennek a szlogennek a fényében készülnek a tökéletesen pontos és megbízható Swiss Military karórák. A kiváló minőségű karórák a Swiss Made értékei által is elismert darabok, sőt, a vállalat és a Svájci Államszövetség együttesen igyekszik megteremteni a márka imázsát világszerte. A karórák minden lépése Svájcban történik és precízen ellenőrzik minden darab tökéletességét a Swiss Made előírások szerint.

A kiegészítők kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen nagyban hozzájárulnak a stílusunk és személyiségünk kifejezéséhez. Egy jó karóra öltöztet, ezért fontos kiválasztani azt a darabot, ami tökéletesen felteszi az öltözékünkre a pontot. A Swiss Military karórái kidolgozásuknak köszönhetően szinte minden élethelyzetben helyet foglalhat a csuklónkon, legyen szó szabadidős tevékenységekről vagy sikkesebb eseményekről. A Swiss Military férfi karóra kollekciója egyértelműen az igazi kalandvágyó férfiaknak lett kitalálja, formája és minőségi kialakítása magabiztosságot és erőt kölcsönöz a viselőjének. A márka nem csak az urakra gondolt, hiszen a Swiss Military női óra választék szintúgy rendelkezésre áll a céltudatos, igényes hölgyek számára. A Swiss Military karórái az igazi hétköznapi hősöknek lettek kitalálva, így, ha egy ilyen gyöngyszemet választasz, biztosan minden élethelyzetben hű társad lesz!

Kijelenthetjük, hogy az órák teszik fel a pontot a tökéletes összeállításra! Amennyiben Neked is fontos, hogy igényes és stílusos kiegészítőkkel fejezd ki az egyéniséged, akkor mindenképp érdemes a Trendmaker oldalán megtekinteni a Swiss Military kiváló karóráit, ráadásul az oldalon kedvezményesen, outlet áron érhetőek el ezek a csodálatos darabok! Fedezd fel a világhírű márkák lenyűgöző darabjait, legyél Te is Trendmaker! 

Szűrés
Ár
 (Ft)
77 900 Ft - 495 900 Ft
Szín