1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Zegna

25termék 125
25termék 125

Az olasz Zegna luxusdivatházat Ermenegildo Zegna alapította 1910-ben, az észak-olaszországi Triveróban. Az alapító édesapja, Angelo Zegna gyapjúmalom és szövőszék tulajdonosa volt. A családi hagyományokból tanulva Zegna a kiváló minőségű szöveteket kereste a termékeihez, így mondhatjuk, hogy a minőség és precizitás áll az egész márka háta mögött. Zegna üzlete az 1920-as években indult virágzásnak, majd a vállalatot a következő generáció vitte tovább. A cég új üzemeket és elosztóhálózatot hozott létre külföldön. Akkoriban Skócia és Anglia uralta a textilpiacot, de az alázatos Zegna hamar átvette a vezető szerepet ország szerte. A kifogástalan minőségű és egyedi tervezésű ruhák az 1900-as évek közepére már világ szerte ismertek voltak. A Zegna remekei számos hírességhez is eljutottak, akik különböző reklámokban is feltűntek a márka viseletében. Közéjük tartozott például Adrien Brody Oscar-díjas színész, Ryan Burns amerikai modell és Jamie Dornan ír színész is. Napjainkban a vállalat nem csak ruhaneműket, de elsőrendű kiegészítőket is gyárt.

A kiegészítők kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen nagyban hozzájárulnak a stílusunk és személyiségünk kifejezéséhez. Az olasz Zegna márka minőségi darabjaival nem foghatunk mellé, hiszen az igényesség és a híres olasz sikk találkozik a márka modelljein. A napszemüvegek azok a kiegészítők, amelyek a legmeghatározóbban formálják az arcot, így érdemes olyat választanunk, ami kifejezetten a karakterünkhöz illik. A Zegna napszemüvegek a márkához hűen igényes és stílusos megjelenést kölcsönöznek a viselőjének. Szerencsére nem csak a napsütésben ragyoghatunk a márka lenyűgöző darabjaiban, hiszen a Zegna szemüvegkeretei tökéletes megkoronázói lehetnek a mindennapoknak is. 

Amennyiben Neked is fontos, hogy igényes és stílusos kiegészítőkkel fejezd ki az egyéniséged, akkor mindenképp érdemes a Trendmaker Zegna női napszemüveg és Zegna férfi napszemüveg kollekcióját megtekinteni! Legyen szó nyaralásról vagy a napsütéses mindennapokról, szemünk védelme mindig a legfontosabb! A csodálatos minőségű Zegna szemüvegkeretekről se feledkezzünk meg, hiszen ezekben a darabokban biztosan nem fogunk csalódni! Fedezd fel a világhírű márkák lenyűgöző darabjait, legyél Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
21 900 Ft - 44 900 Ft
Szín