1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Ferragamo

65termék 165
65termék 165

A Ferragamot az 1930-as években alapította Salvatore Ferragamo olasz cipőtervező. Kezdetben a márka a különleges anyagokból készült lábbelikkel tűnt ki a tömegből, mint például kenguru, krokodil vagy halbőr. Ferragamo szenvedélyesen szerette a cipőket és a formabontó küllemük mellett a kényelemre is kifejezetten ügyelt – olyannyira, hogy a tökéletes lábbelik készítése érdekében anatómiát is tanult a Dél-Californiai Egyetemen. Tanulmányai után visszatért Olaszországba és Firenzében folytatta a lábbelik tökéletesítését az újonnan nyitott műhelyében.  A vállalkozás hamar óriási ismertségre tett szert, és olyan neves sztárok hordták a darabjait, mint Sophia Loren vagy Marilyn Monroe. A Ferragamo azóta nem csak luxuscipőket, de más haut-couture darabokat, kiegészítőket és parfümöket is gyárt. 

A kiegészítők kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen nagyban hozzájárulnak a stílusunk és személyiségünk kifejezéséhez. A Ferragamo kiegészítőkben az olasz sikk és a modern innovatív formák találkoznak. A márka nem csak a lábbeliknél, de kiegészítőinél is előre helyezi a minőség és az igényesség fogalmát. A napszemüvegek azok a kiegészítők, amelyek a legmeghatározóbban formálják az arcot, így érdemes olyat választanunk, ami kifejezetten a karakterünkhöz illik. A Ferragamo napszemüvegei tökéletesen feldobnak egy alap outfitet, legyen szó nívósabb eseményről vagy a hétköznapokról. A márka darabjai között találunk igazán formabontó és sikkesen elegáns darabokat is, így biztosan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő darabot. Szerencsére nem csak a napsütésben ragyoghatunk a márka lenyűgöző darabjaiban, hiszen a Ferragamo szemüvegkeretei tökéletes megkoronázói lehetnek a szettünknek a borúsabb napokon is. 

Legyen szó nyaralásról vagy a napsütéses mindennapokról, szemünk védelme mindig a legfontosabb! Amennyiben Neked is fontos, hogy igényes és stílusos kiegészítőkkel fejezd ki az egyéniséged, akkor mindenképp érdemes a Trendmaker Ferragamo női napszemüveg és Ferragamo férfi napszemüveg kollekcióit szemügyre venned! A napszemüvegek mellett formabontó szemüvegkereteket is fellelhetsz a Ferragamo szemüvegkeret kínálatában! A Trendmaker oldalán ezeket a különleges darabokat kedvezményesen, outlet áron vásárolhatod meg! Fedezd fel a világhírű márkák csodálatos darabjait, legyél Te is Trendmaker!

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 900 Ft - 209 900 Ft
Szín