Szűrés

Szín

Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Fizetési megoldások

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Bering


Sorrend:


Sorrend:

A Bering óramárka eredete egészen 1728-ig nyúlik vissza. Ekkor egy dán származású orosz tengerész, Vitus Bering elszánta magát arra, hogy elhajózik a Jeges-tenger vizein. Utazása során felfedezett egy szorost, amelyet a tiszteletére Bering-szorosnak neveztek el. Majd pontosan 280 évvel később René Kaerskov kalandor és üzletember az Északi-sarkra utazott túrázni és felfedezni a vidéket. A helyszínen sok mindent csinált, például ejtőernyőzött, kiugrott egy helikopterből a sarkkör fölött. A zuhanás közben különleges dolgot tapasztalt: a lelkét egyből elöntötte a hűvös, a végtelen fehér jeges táj egyszerű szépsége. Hazatérve a rengeteg új élménnyel, lelkesen mesélt az üzlettársainak az Északi-sark különleges atmoszférájáról. Ekkor már körvonalazódott egy új óramárka, ami legalább olyan letisztult és lélegzetelállító, mint maga a sarkkör. Eldöntötte, hogy megalapítja vállalatát.

Így született meg a Bering óra márka. A Bering modellek időtlenül szép és tartósak, mint az északi sarkvidék jeges tájai. Az órák gyártásakor csak első osztályú anyagokkal, mint például Swarovski kövekkel és zafír üveggel dolgoznak.

A Bering karórák egyszerű formákkal, tisztasággal és lélegzetelállító szépséggel játszadoznak. Ha te is a letisztultság és az egyszerűség híve vagy, akkor a Bering márkát biztosan szeretni fogod, hiszen akkor neked tervezték! A divat mindig változik, de a stílusunk örök, ezt ne feledd! Tarts lépést a legújabb trendekkel a Trendmaker széles kínálatával! Válaszd te is az elsőosztályú minőséget, legyen szó bármilyen kiegészítőről vagy alkalomról!

A kiegészítők talán a legfontosabb elemei a megjelenésünknek. Nagyon sokat elárulnak a személyiségünkről, ezért elengedhetetlen, hogy a stílusunkhoz passzoló darabokat válasszunk. Emellett a kiegészítőknek praktikusnak és kényelmesnek kell lenniük, hisz egész nap viseljük. Az ikonikus Bering kiegészítők tökéletes választást biztosítanak, legyen szó bármilyen alkalomról vagy helyszínről. A letisztult, kifinomult és trendi darabok mindenhol megállják a helyüket! A Trendmaker webáruházában felfedezheted az egyedülálló Bering férfi óra és Bering női óra kínálatot, kedvezményesen, outlet áron! Szerezd be az új kedvencedet, viseld magabiztosan és légy Te is igazi Trendmaker!