Szűrés

Szín

Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Fizetési megoldások

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Hugo Boss

Főoldal >Márkák >Hugo Boss

Sorrend:


Sorrend:

A mára fogalommá lett márka az alapító, Hugo Boss nevét viseli, aki 1885-ben fehérneműt és textilt árusító bolttulajdonos családba született a német Metzingenben. A boltot a család egyetlen fiú gyermekeként ő vette át még az első világháború előtt, majd a két háború között, később pedig, 1924-ben megnyitotta saját ruhagyárát, ahol a pólóktól a német lódenkabátokig mindenféle ruhadarabot gyártottak. Hamar népszerűvé vált a Hugo Boss márka.

Napjainkra a Hugo Boss ruházati márka minden divatkedvelő számára ismert az elegáns, letisztult és minőségi termékeiről, amelyek folyamatosan lépést tartanak a nemzetközi trendekkel. A név a magasabb igényeket kielégítő, luxuskategóriájú divatot testesíti meg szerte a világon. Az öltönyeiről híres vállalat az évek során számos új termékcsoporttal bővült: ma már teljes férfi, női és gyermek ruházati kollekcióval, prémium parfümökkel, sport ruházati termékekkel és kiegészítőkkel is rendelkezik a márka. A kiegészítők kategóriáján belül kiemelkedőek a Hugo Boss karórák. A márka férfi karórái a kifinomult és stílusos tervezésnek köszönhetően igazi férfiaknak készülnek, úgy, ahogy a női órák az elegáns és a szofisztikált stílusirányzatot képviselik. A másik termékkategória, amiben a márka kimagasló minőséget nyújt, az a szemüvegkeretek és napszemüvegek. A szemüveg viselése nem csak az arcnak ad karaktert, de az egyén stílusát is kifejezi, így megéri kiválasztani a legmegfelelőbb darabot. A Hugo Boss nem csupán egy márka, hanem a siker, céltudatosság és a magabiztosság kifejeződése a minőségi darabjain keresztül!

Legyen szó sikkes eseményről vagy a mindennapokról a Hugo Boss kínálatában garantáltan találsz az alkalomhoz illő darabot és kiegészítőt. Ha fontos számodra az elegáns megjelenés nyáron is, akkor mindenképp nézz szét a Hugo Boss napszemüveg kínálatunkban, ahol outlet áron szerezheted be a nyár legkapósabb darabjait! A szemüvegek karaktert és intellektualitást kölcsönöznek az arcnak, amit egy Hugo Boss szemüvegkeret viselésével tovább fokozhatunk a magabiztos mindennapok érdekében. A tökéletes megjelenéshez egy Hugo Boss férfi óra vagy egy Hugo Boss női óra is dukál, amit megtalálsz a Trendmaker kínálatában és ízlésed szerint válogathatsz a legkülönbözőbb, stílusodhoz leginkább illő órák közül, ráadásul outlet áron!