1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Prada

185termék 199
185termék 199

A Prada története a Prada Fratelli nevű bőráru üzlet létrejöttével kezdődött 1913-ban, amikor Mario Prada megalapította a boltot Milanoban. Saját készítésű bőrműves termékeket és Angliából importált utazóládákat és kézitáskákat forgalmazott. Az alapító halála után a céget Miuccia Prada és bőrdíszműves férje, Patrizio Bertelli vette át. A váltás után a vállalat kizárólag saját készítésű bőrtermékeket árusított és azokat modernizálva értek el a divat élvonalába. 1990-re már a Prada lett az egyik legnagyobb név a divat világában. A Prada életében a nagy áttörést a Miuccia által tervezett egyszerű, fekete, modern nejlontáska hozta meg 1983-ban, amely bármelyik nő ruhatárában alapdarab lehetne. 1989-ben jelent meg a divatcég első készruha- kollekciója, amely a márka stílusához hűen egyszerű vonalvezetésű ruhákból állt, neutrális színű, minőségi anyagok felhasználásával. A Prada darabokra összességében az elegancia, a letisztultság és a nívó illik a legjobban. Pontosan ezek a stílusjegyek miatt lett a márka célcsoportja a magas beosztású, stílusos dolgozó nő. 

A kiegészítők kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen az ördög a részletekben rejlik, így ezeken a darabokon keresztül tudjuk kifejezni igazán a stílusunkat és személyiségünket. Egy klasszikus Prada kiegészítővel nem lőhetünk mellé, akármilyen alkalomról is van szó. A napszemüvegek mind tudjuk, hogy nagyban hozzájárulnak a megjelenéshez és az arcunk öltöztetéséhez, így érdemes a hozzánk leginkább passzolót kiválasztani. Az ikonikus Prada napszemüvegek kellően karakteresen teszik fel a pontot az alap szettünkre, nőies karaktert varázsolva az arcnak. Az olasz márka modelljei között minden nő megtalálja a saját stílusához illő ruhadarabot, táskát vagy egyéb kiegészítőt. 

Ha Neked is fontos, hogy öltözeted és megjelenésed divatos legyen, akkor mindenképp érdemes szemügyre venned a Trendmaker Prada női divat kínálatát, ahol számos alternatívát találsz személyiséged kifejezésére. A tökéletes összeállítás érdekében válassz magadnak egyet a Prada napszemüveg választékából, így biztosan nem csak a napsütéstől fogsz ragyogni a mindennapokban! A Trendmaker oldalán ráadásul ezeket a lenyűgöző darabokat most kedvezményesen, outlet áron szerezheted be! Böngéssz a legnagyobb divatmárkák csodás darabjai között, legyél Te is Trendmaker! 

Szűrés
Ár
 (Ft)
13 900 Ft - 182 900 Ft
Szín