1024 Lövőház u 12 H-P 10-18|info@trendmaker.hu| 

Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

1termék 11
1termék 11

Szuperhősök akcióban: Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

Marinette Dupain-Cheng és Adrien Agreste neve nem biztos, hogy sokat mond egy átlag tévénézőnek, ám ha a Csodálatos Katicabogár és a Fekete Macska neveket említjük, sokkal többen tudják, hogy a népszerű 3D-s számítógépes animációs sorozat főszereplőiről van szó. Nagy kedvencek ők a fiataloknál, épp ezért népszerűek a kapcsolódó ajándéktárgyak is.

Mik azok a kwamik?

2015-ben kezdték el világszerte vetíteni a Katicabogár és Fekete Macska kalandjai című 3D-s számítógépes animációs sorozatot, amely műfaja szerint akció- és fantasyfilmsorozat egyben. A francia–japán–dél-koreai együttműködéssel készített mese, amit a francia Thomas Astruc írt és rendezett, nemzetközi szinten Miraculous néven ismert. Világhódító útját Dél-Koreában kezdte, majd Franciaországban futott be, ezt követte az Egyesült Államok és Magyarország. A története Párizsban játszódik, ahol a főhős, Marinette Dupain-Cheng, valamint osztálytársa és szerelme, Adrien Agreste kalandjait követhetjük. Természetesen nem egyszerű iskolásokról van szó, titokban szuperhősök: Marinette, a Csodálatos Katicabogár, Adrien pedig a Fekete Macska. Egyikük sem tud a másik kilétéről, mert nem fedhetik fel magukat egymás előtt sem. Előbbi az alkotásban rendelkezik különleges képességekkel, utóbbi a rombolásban. Eddig nem olyan bonyolult a sztori, éppen ezért tesszük hozzá, hogy létezik néhány kitalált, varázserejű lény is, őket kwamiknak nevezték el. Nem kezdenénk magyarázkodásba, hogy pontosan mi a szerepük, de a lényeg, hogy ők kellenek ahhoz, hogy a címszereplőkből szuperhősök legyenek. A rend kedvéért: Marinette kwamija a Tikki, Adriené pedig a Plagg nevet kapta. A főellenség stílszerűen Halálfej, ellene harcolnak a főhősök – minden alkalommal sikerrel, így mindig megmentik Párizs népét.

Tökéletes ajándék karácsonyra: sapka, sál, kesztyű

A fenti történet az egyik legsikeresebb gyereksorozattá tette a Katicabogár és Fekete Macska kalandjait, épp ezért népszerűek a hozzá tartozó ajándéktárgyak is. Webshopunkban bőséges választékból lehet szemezgetni. Ha a gyermek a mese szereplőiről szóló játék iránt epedezik, válassza a puzzle vagy a társas izgalmait, ha pedig magán akarja viselni kedvence arcát, nézze végig a sapka, sál, kesztyű trió kombinációit, de a gyerek hátizsák, a táska és a ruha is kiváló ajándék lehet karácsonyra. A kiegészítők között a pohár az egyik legkelendőbb – szuperhősös pohárból inni menő, ha nem tudná –, de a plüss is ott van a kedvencek között. Ha a gyermek szereti a Katicabogár és Fekete Macska kalandjait, tuti, hogy a meséhez tartozó tárgyaknak is örül majd.