Szűrés

Szín
Méret

Hírlevél

Heti akció

Fizetési megoldás

Fizetési megoldások

Fizetési megoldás

Nyelv váltás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Adidas


Sorrend:
Sorrend:

Az Adidas története egy korábbi cég, a Gebrüder Dassler Schuhfabrik megalakításával kezdődött, amit 1924-ben egy cipész felmenőkkel megáldott testvérpár, Adolf és Rudolf Dassler alapított. Miután a testvérpár kapcsolata megromlott, 1948-ban kettévált a vállalat két önálló, mai napig a piacon remekelő cégre, az Adidasra és a Pumára. A kettéválás után Adolf Dassler beceneve és családneve első három betűjét összerakva létrehozta az Adidas nevű céget. A már mindenki által ismert Adidas logó egy funkcionális alapon létrejött szimbólum, hiszen a cipők oldaltartásának megerősítését szolgálta. Eleinte egy csík volt, majd három csíkként jelent meg a cipőkön, amit az alapító le is védetett. A ma használatos logó három csíkból álló háromszöget mintáz, ami a hegyet és a kihívást szimbolizálja, amelyet le kell győzni a sportban és az életben is. Nem csak a logónak, de annak is jelentése van, hogy az márka kis kezdőbetűvel írja a nevét, amivel azt szeretné kifejezni, hogy az Adidas mindennapi sportruházatot gyárt, amely mindenki számára elérhető. 

Napjainkra az Adidas az egyik legkelendőbb sportruházati és sportszer márka, amelynek termékpalettája már a mindennapi utcai öltözetre és lábbelikre is kiterjed. Nem csak hogy kiterjed, de az Adidas kifejezetten a jobbnál jobb minőségű cipőivel hódította meg a piacot a vállalat megalapításakor, ami azóta sem változott. A vállalat darabjai a sportosság és a kényelem megtestesítői, amelyek a mindennapi komfortérzést szolgálják minőségi darabjaikon keresztül. A márka nem csak ruházati cikkekkel és cipőkkel, de kiváló kiegészítőkkel is büszkélkedhet. Az Adidas napszemüvegek amellett, hogy minőségi anyagokból készülnek, rendkívül stílusosak és strapabíróak, így akármilyen tevékenységhez folyamodunk, bízhatunk bennük A márka órakínálata is kiemelkedő, hiszen többféle stílust kiszolgál a vagány, karakteres, sportoláshoz kifejezetten kényelmes karóráival. A stílusos és vagány kiegészítők bármilyen szettet feldobnak, így érdemes egy olyan márka kínálatából válogatni, ami emellett minőségi és örökkévaló modelleket kínál. 

Amennyiben Neked is fontos, hogy sportolás vagy más szabadidős tevékenység közben is stílusos legyél, mindenképp érdemes szétnézned a Trendmaker Adidas férfi cipő kínálatában, ahol a sportoláshoz szánt lábbelik mellett utcai cipőket is találsz. Nem csak sportolás közben, de a mindennapi életben is fontos, hogy kifejezd a stílusod, amihez a napszemüvegek kiváló alternatívaként szolgálhatnak. Szerencsére a Trendmaker Adidas férfi napszemüveg választéka elég széles ahhoz, hogy kedvedre válogathass a lenyűgöző darabok között, sőt a kínálat a hölgyeknek is kedvez, így nekik is érdemes végig lapozni az Adidas női napszemüveg darabjait! Ahhoz, hogy teljes legyen a szett, vedd szemügyre az Adidas férfi óra kollekcióját is! Fedezd fel a nívós márkák lenyűgöző darabjait kedvezményes áron és legyél Te is Trendmaker!